hétfő, november 13, 2006

Haverok, buli, Blanka

Mivel a Kispapa egyre inkább közeledik a harmadik X-felé, a kis Blanka és mamája úgy gondolták, hogy meglepik. Hát volt is meglepődés, csak annyira nem láccott. De azért jól sikerült.

Semmiféle előjelek nem voltak, de valahogyan volt valami a levegőben pénteken. Úgy minden klappolt, úgyahogy rend is volt, estére mindenki szépen kiöltözött. A kiscsajszi olyan kis izgatottnak tűnt, hogy a Kispapa figyelmét elterelje, még mintha balra is fordult volna, eddig ugyanis inkább jobbos, mert bal kezes, de kezd kicsit bonyolulttá válni… Szóval elvolt, szokásos.

Aztán lassan fektetés, mondta is a mama, hogy tegyük le a kiscsajszit, mert jön a rendelt kajcsi. Csak merthogy neki nem lett volna ideje, meg ilyenek. Aztán csöngetnek is, a kukucskálón kiles az óvatos Kispapa, ahol is lát egy hatalmas pizzát, s mellette egy Csubakka-sapkás, szőrős embernek látszó élőlényt. Ráadásul ismerős is volt, közelről.

Szóval egy jó kis meglepi party kerekedett, jó pár emberkével, egy kis Pupákkal, meg egy-két virtuális bejelentkezővel. Persze a buliból a kis Blanka sem szeretett volna kimaradni, úgyhogy pár percet még a társasággal töltött (úgy keresztapásan, kimérten a szemüveg mögül nézve, két ujjal a szájában: "Eljössz a házamba..."), az új vagesz napszemcsijében.

Aztán húzta a lóbőrt a gyerekszobában, együtt a kis Pupákkal, akiről egyébként tudni kell, hogy alig három hónapos, de több mint hét kiló.

Bent durmolás (azért a Kispapa olykor csekkolt, hogy nincs e odabent morális válság), kint zenés, enyhén táncos összejövetel harmincasoknak a gyönyörűséges, s egyébként sokkal fiatalabb mamával.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulálok! Én is napokon belül átélem az élményt (már ami a harmincasok táborába való bekerülést jelenti). Isten éltessen sokáig!

kispapa írta...

Helló! Hú, lehet, hogy félreérthető voltam. A harmincadik életévembe léptem, most voltam 29... De azért köszi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...