kedd, november 18, 2008

1 betegség nem betegség

Jó ez az ősz, hogy itt van újra, ahogy a költő mondja. Ilyenkor ezek a csajok valamit biztosan benyalnak. Éppen sikerült kikecmeregni az előzőből, itt az újabb valami. Amit vagy elkaptak vagy csak úgy lett, de ebben a hol hideg, hol meleg levegőben talán nem meglepő.

Tegnap kezdődött takonnyal, köhögéssel és lázzal, ráadásul kicsit a Blankánál is, aki nem igen volt soha lázas. Persze a doktor néni szabin, de azért kaptak sok mindent, homeós cucctól a klasszikus kanalasokig. Természetesen az éccaka a parásabb, felsírásokkal, köhögésekkel, orr-dugulásokkal. Ez utóbbi a cumisokat érinti erőteljesen. A Blanka ugyebár két középső ujját szopizza, Bojika meg a cumi-cumit szíjja. Szóval jók az esték.

Amit tegnap egy kis meló para is erősen fokozott, amit azért este fél 12-re valamelyest sikerült orvosolni. Egy fiatal, feltörekvő, és télleg jó magyar színész is zaklatta fél 11 körül Kispapát, mert nem tetszett neki magáról a fotó. A baj csak az volt, hogy ennek nem lapzárta után pár órával kellene kiderülnie.

Ráadásul miközben az egyik gyerek éppen felsír, mert egyik levegő bejáraton a takony, a másikon a cumi dugaszolja el a bemeneti lehetőséget.

Na, és rövidre zárva egy gyerekbetegség semmi, az az igazi, ha kettő drágaság van, s mindkettő egyszerre kap el valamit. Vagy egymástól. De aggodalomra semmi ok, ez így lesz még mindaddig, amíg ki nem repülnek a csajok. Hogy akkor kitől mit kapnak el, azt a Kispapa nem szertné tudni.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...