vasárnap, november 16, 2008

Megasztár 4. vs. Szombat esti láz

A zene nagy szerepet tölt be Kispapáék életében, általában szól valami a háttérben, persze sokszor az MR2. Nagyon zene. "Amióta az MR2-t hallgatom, könnyebben rakom be a gyereket az autósülésbe, s egyszerre rázzuk a fejünket a piros lámpánál."

De azért sok minden más is felcsendül a hangfalakból az úton és otthon is. Blanka nagy kedvence például Kéri Kitty, a Zimme-zum, illetve a többnyire gyerekek által énekelt, egyszerű zenei aláfestéssel, többnyire gitárral nyomott dalok. A Süsü lendületesebb, énekes részei is bejönnek, s Kispapa nagy szörnyűségére - amikor bejött a Mamma Mia c. film, s vele a cd, a mama sokat hallgatta - a Blanka simán elénekel néhány sort az ABBÁ-tól. "Mammamia, hír á gó egén. Mamma. Há ken áj rezisztjú."

Általában nagy közös táncok is vannak a csajokkal. A Boji a mama kezében, a Kispapáéban Blanka, s mennek a pörgések a muzsika hangjaira, minden féle flikflakkal, természetesen.

Nem régen - a karácsonyra való előkészületek jegyében - a mama beszerzett egy karácsonyi CD-t is, amin kicsávók énekelnek. A lassabb részeknél a Blanka elérzékenyült, s kijelentette: "Ettől nagyon szomorú lett a Blanka." Érzékeny a szentem. (No meg azért nagyon erőszakos is tud lenni, de meg kell törni. Never give up.)

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...