csütörtök, november 27, 2008

Together

Na azért persze a csajoknak sikerült kikecmeregniük a nyavalyákból, most éppen mindenki tiszta, hellyel-közzel. Ilyenkor aztán a megfelelő módon teljesítenek is.

Például előfordul, hogy a mamának néha reggel, délelőtt el kell mennie, s 10-ig kb. még a Kispapa van a csajokkal. A reggeli tisztelet körök után - Bojika reggeli beöntése (értsd: sinlac, tejpép), tisztába tevése, reggeli mese az ágyból, Blanka felöltöztetése, banános kaksijának (értsd: kakaójának) elkészítése után a Kispapának sikerül a csajokat a szobájukba terelni, ahol a Blanka olvas a Bojikának vagy együtt főznek kávét nagyszerű édesapjuknak.

A csajok máskor is egyre többször - jó, hogy egyelőre csak 10-20 percekre - elvannak együtt, de talán ez jó jel. Kispapának mindenképpen, értékes időt lehet nyerni.
A csajszik ugyebár együtt is alszanak, a Bojika azért többnyire felébred 5 körül és követeli a pocakjába valót. Aztán visszaalszik. 7-8 között valamelyik felébreszti a másikat, az illető személyét egyelőre titok fedi, de ha Kispapa megtudja melyik volt az, lesz nemulass!!!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...