szerda, december 10, 2008

Amikor az álmok visszatérnek

Hogy, hogy nem, az előző éccaka meglepő nyugalomban telt. A Blanka átaludta, reggel 9-kor kelt. A Bojika ugyan 4 körül felébredt, de egy félperces tejpép-beöntés után húzta tovább. 6-kor felsírt, átkerült Kispapáék ágyába, ottan pedig 8-ig aludott. We gona win!

Az álmok tehát visszatértek. Kispapa álmodott is valami különös érettségi-szerűségről. Négy feladat volt, kettőt úgy-ahogy a Kispapa megoldott, a harmadikkal semmit sem tudott kezdeni. Negyedik feladatról nem is tudott, hogy lenne, az csak később derült ki, hogy egyáltalán volt. Az egyik lap másik oldalán.

De hogy milyen tantárgyból történt mindez, azt homály fedi. Talán gyermeknevelésből.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gyerekek,
Van egy olyan lázcsillapító szer, hogy Nurofen szirup. Nem próbáltátok? Milyen horror vírusa van ezeknek a pöttömöknek, hogy nem megy le a hőmérsékletük?
A hűtőfürdőt felejtsétek el, az csak akkor segít ha x percenként x fokot hűl x perc ázás után.
Az ügyeletes doki egyébként az orvostársadalom BKV ellenőre, ezt sajna mi is megtapasztaltuk. Volt olyan nőci, aki vasárnap délelőtt jött (a 9 hónapos fiamra hívtam ki, mert a kúpot kifofta, 39 alá nem ment a láza, köhögött piszkosul két napja), és közölte, hogy ilyen tünetekkel nem szoktak orvost hívni. Majd megnyomta a fülét, mire a gyerek üvölteni kezdett, mert hideg volt a keze, és azt tanácsolta, hogy vigyük el fül-orr-gégére, mert be van gyuszizva.
Elment, ha nem lett volna bunkó, kapott volna lóvét. A fiam fülének semmi baja nem volt.

Gyógyuljatok meg!
Gyöngyianya

Névtelen írta...

Szia Gyöngyi!!!

Próbáltunk mi mindent, az összes lehető gyógyszert beadtuk, homeopátiával és mindennel vegyítve, de semmit se ért...de hál'Istennek,mostmár minden rendben van!Csak épp le vagyunk tiltva egyelőre a gyerekek közé járásról..
Az ügyeletesek meg hát igen..no comment...Még szerencse h a doktornénink egy angyal
puszi nektek! Kriszti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...