vasárnap, december 28, 2008

Karácsony csak röviden

Amikor a csengő megszólalt, a Blanka hangos ugrándozásban tört ki a szobájában, annyira izgatott lett. Szinte megkattant az örömtől, amikor megpillantotta - az angyalok által délelőtt szorgosan feldíszített, beszerzett - karácsonyfát, s az ajándékokat, illetve a mérhetetlen szeretetet a fa alatt. Szépen énekelt, aztán bőszen a meglepetések bontogatásába fogott.

Nagyon jó kislány lehetett a Bojikával együtt, hiszen jó sok ajándékot kaptak a Jézuskától. A Thomasos kisvonat, kis sínnel, kis pályaudvarral, fenyőfával vitte a prímet, azt mind a ketten örömmel zúzták, de szívesen firkálták a táblát, püf(f)ölték a kacsás miniszintit, a Blanka előszeretettel "vette kölcsön" Bojika babytaxiját és tili-toliját. Versenyben tolták személyre szabott babakocsijukat. Na és a kirakósról, néhány könyvről és persze a Thomsasos memory-ról nem is ejtett a Kispapa még szót.

Családi roadmoviek, hízókúra, pakolás, szeretet, béke, egyetértés és egy kis szombat esti Warpigs koncert a Ráday Klubban, csak úgy levezetésképpen.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...