vasárnap, december 14, 2008

Bojika 1.

Hát megtörtént, egy éves lett a Bojika. Volt is nagy buli, igaz, kicsit szűkebb körben, mint tervezve lett, de a téli bakik sok mindenbe beleszólnak.
Egy kis kacsás torta érkezett a nagy napra, némi ropi, pogi, miegymás kíséretében. A kacsás tortát egyébként a mamával a Blanka választotta kicsi hugának.
Bojika már nagyon igyekszik, hogy tartsa a lépést hozzátartozóival. Nagy álldogállós, asztal mellett lépkedős, kúszós-mászós, négykézlábazós. Drága egyetlen - illetve kettő - szüleitől egy tili-toli valamit kapott, sok csörgővel, gombbal, kerékkel, miegymással, amellyel aztán lehet járkálni, ráadásul kicsit könnyebb mozgatni, mint az asztalokat.
Csak úgy kapkodta a fejét a Boji az ajándékok láttán, nehéz is volt talán befogadni a sok új cucc okozta élményt. Mindebben azért segített a Blanka, aki szívesen játszott az új jövevényekkel, sok stressztől mentesítve ezáltal Bojikát. A Blankának egyébként kedvenc szavajárása lett, hogy "Bojikőcsönatta" - többnyire persze úgy, hogy kérni sem kellett...
Mindenesetre "bódog szülinapot Boji". És pesrsze a mamának is, akinek szintén mostanság volt a szülinapja. Csak csajok.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...