vasárnap, január 04, 2009

B.U.É.K.

Egy kis szilveszteri beszélgetős-party azért - a hellyel-közzel alvó kiscsajok mellett - a Kispapáéknak is dukált. Csak szelíden, néhány - gyerekes, nem gyerekes, hamarosan gyerekes - pár gyűrűjében. Csak úgy röppent az idő, pukkant a pezsgő, folyt a bor, szólt a zene, majd a Himnusz, csattantak a csókok.

A Blanka úgy érezte, egy kicsit neki is részt kell vennie a nyitányban, meg is tette, de azért 10 körül már húzta a lóbőrt. A Bojika időben ledőlt, de szeparációsan szorongó lelke miatt egyszer azért felkelt biztos, ami biztos alapon fél 2 körül. Majd miután Kispapáék lefeküdtek - 4 körül - kb. fél órával később jött a következő ébredés.

Ekkor még sikerült visszaaltatni némi cumi bedugással, és ujj odaadással, de fél 8-kor végérvényesen megkezdte nappali tevékenykedéseit. Persze, Blanka is jó korán kelt, így a kóválygó Kispapáék csak a delet várták, hogy végre aludjanak a kiscsajok, és egy kis nyugi legyen.

A Bojika még csak-csak elaludt 1,5 órára, de Blanka, aki amúgy minden délután nyom egy laza 3 órás alvást, aznap semmit se. Köszi, Kispapa bosszúja lecsap.

Azért elsején már hamar lőtték a pizsit, így mama és Kispapa 9 körül már aludhatott.

Békés, boldog, álommal teljes új esztendőt minden kispapának és kismamának.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...