hétfő, július 20, 2009

Breaking news... a harmadik B. közeleg

Bizony, bizony. Világválság ide vagy oda, Kispapáék termelnek, nevelnek, tanítanak, kenyeret és cirkuszt - igyekeznek - szolgáltatni. Egyre bővülőbb körben.

Mert ugyanis egy harmadik B-betűs személy rajzolódik a mama pocakjában. A Kismamáéban. Ma volt a 12. heti UH, s a korábbi tapasztalatokkal ellentétben, hogy-hogy nem, semmi para nincs. A kis IQ-harcos akkora, amekkorának lennie kell, látszik már kis keze, kis lába, orrcsontja, sőt, a mindent tudó nyaki redő is tökéletes, amit annak idején a Blankánál egy drága doktor bácsi erősen elmért.

Szóval igen, érkezik valaki, hivatalosan január végén. Persze ebben a hülye össze-vissza vonuló frontok mellett a Kismama erősen küzdött migrénnel az elmúlt trimeszterben. (Ami nem egyenlő a fejfájással, kicsit durvább. Ezt csak azért írja a Kispapa, mert elég sok helyen összekeverik e dolgokat. A migrén legalább 3 napig tart, éjszaka nem alvással jár, rossz esetben 20 perecenkénti hányással, amit napközben is csupán sötétszobában lehet egy fél fokkal könnyebben túlélni. Meg giga erős gyógyszerrel, csak az (Imigran) nem ajánlott terhesség alatt. Na mindegy.)

Szóval minden rendben, harmadik B. érkezik lassan, de biztosan. Hogy Béla lesz vagy Bella, majd kiderül (no ez azért nem komoly...). De azért ezen nevek is csenghetnek szépen, ezt üzenik Kispapáék a Béláknak, Belláknak.

B3 has hit the road.

5 megjegyzés:

másik kispapa írta...

Húú, látom hamarosan itt is nagycsalád lészen, akárki meglássa! Akkor kitartást, erőt és vastag bukszát kívánunk, no meg mindenekelőtt jó egészséget. Haj rá! :)

Névtelen írta...

Köszönjük-köszönjük, ránk fér :)

Kismama

samu írta...

és hogy mi mindig ugyanakkor, ez elképesztő! :)))))))) gratula

Lipodresch írta...

Sziasztok!

Gratulálunk a harmadik B érkezéséhez!

Nálunk is alakul a harmadik, nem sokkal vagyunk lemaradva tőletek!

Lázasan kutatunk az A betűs nevek között!

Lipodresch írta...

A migrént sajnálom! Nagyon kemény lehet! :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...