szombat, július 11, 2009

Pilis ma rót

Az elmúlt hétvégének egy részét a Kispapa család Suzuki Andrisék pilismaróti kölcsönkérójában tölötték, persze a Suzuki családdal együtt. A reggeli 9 órás indulást persze ismét nem sikerült tartani, amióta ez a két drágaság megszületett, valahogy sose sikerül időben odaérni bárhova is.
De nagy nehezen megérkezeztek Kispapáék, és egy szép nap kerekedett belőle. Volt egy kis medence, amelyben a víz igaz kissé lassan melegedett fel, így Andris és Blanka – majd idővel Bori is – igencsak türelmetlen volt, de a délutáni alvás után már kellemes hőfokon élvezhették a víz adta örömöket. Sőt, az eddig nem nagy vízimádó Borika is kellően felbátorodott a nap végére, és boldogan medencézett a nagyokkal. A szülők közben jókat zabráltak, kicsit pihentek – erősen kicsit –, dinnyéztek és eszmét cseréltek természetesen magasztos dolgokról.
A napot csak a hazafele út rontotta el, ugyanis a Szentendrei út annyira beállt, hogy röpke 1, 5 órás késéssel, kicsit nyűgösen, de élményekkel gazdagodva ért haza a family.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...