csütörtök, július 02, 2009

1,5 éves Borika

A nagy nyaralás előtt Borika betöltötte 1,5. szülinapját, és Kispapa még nem is emlékezett meg Róla. Tehát.
Nagyon okos, aranyos, szép, egész nap étkező, kicsit duci, de kedves hölgyről van szó, akit a Kisapapa csak „Kis Árjának” szokott hívni, hihetetlen szőkesége, fehér bőre és kék szeme miatt. Külsőleg nehezen beazonosítható, hogy kire is hasonlít, de az biztos, hogy saját szüleire és testvérére nem nagyon.
Jellemben kicsit visszafogottabb, mint Blanka, nem túl nagydumás, szemlélődő fajta, nem áll le rögtön haverkodni, úgy mint drága nővérkéje, aki pl. az összes hajléktalan bácsival dumál az utcán. Viszont a szüleivel szemben bújósabb, még mindig sokkal jobban igényli a fizikai kontaktust (ujjfogás állandóan).

Azonban szemlélődő természetével szemben nagyon vakmerő is, mindig utánozza Blankát mindenben, akármilyen mászókára felmegy, minden csúszdáról lejön, nincs nagy veszélyérzete, emiatt tele van kék zöld foltokkal. (természetesen nem verjük.). Blanka sokkal óvatosabb, félősebb volt és most is az. Ha pl. Borika elesik, vagy beüti valamilyét, kb. 1 perc sírás, aztán megy tovább dolgára., ha viszont Blankával történik valami baleset,akkor garantált a fél órás sírás, és utána se felejt. Most pl. 2 napja nem akar fürdeni, mert sebes a lába…

A szókincse egyébként egészen megindult az elmúlt hetekben, sőt a minap megjelent nála a Hol a…? kérdés. Így manapság szinte egész nap csak azt lehet hallani, hogy „ Hol a mama? Hol a papa? Hol a Datya (Blanka)? Hol a náni (néni)? Hol a ácsi (bácsi), a mamama (nagymama),papapa (nagypapa), bú (cumi) stb.

A fejlődés megállíthatatlan…


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...