kedd, szeptember 21, 2010

Pisi story - game over

Köszönet az ötletekért, végül hétfő reggel sikerült megoldani a kérdést, szinte természetes úton.

Reggeli szoptatás után a Kismama levette Zsófi pelusát, felragasztotta a zacsit oda, ahova kell, és biztos ami biztos a kezével is szorította. Kispapa adta ezt az ötletet, ami persze az egyik körzeti doktornénitől jött. Persze kellett hozzá némi szerencse is. Közben Zsófika a mama ölében mesét nézett nővérkéivel, és izgett-mozgott. Mikor már kezdett türelmetlenkedni és elindulni a felfedező útra, Kismama egyszer csak melegséget érzett az ölében. Zsófika alkotott, és bár nagy rész a Kismamára jutott, azért kb. 10 ml a zacsiba is került.

Kispapa és Blanka az oviba menet még el is vitték gyorsan a laborba. Persze hétfő lévén 150 méteres sor állt az ablak előtt, de egy öreg néni megszánta Kispapát és beengedte maga elé. Mert hát ugye időre be kell érni az oviba.

Persze ez nem sikerült, mert a Blankára a rendelőben még rájött a kakilhatnék. A wc-ben persze papír nem volt, Kispapánál meg alig pár zsepi... De azért elindult a hét.

Ja, és estére már ki is derült, Zsófika pisijében szerencsére nem találtak semmi gebaszt, így megúszta az antibigyó kúrát a csajszi.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...