csütörtök, szeptember 09, 2010

Summarise it

Az elmúlt hétvége a barátok jegyében telt Kispapáéknál. Szombaton Borika keresztszülei, Marci, Zsófi és Gergőbaba látogatta meg a kiscsaládot és egy kellemes kis délután, este kerekedett belőle. A csajok pörögtek, Gergő baba is elég gyorsan feloldódott, és végre a szülők is tudtak kicsit beszélgetni. Csajok külön, fiúk, férfiak, papák külön.

Vasárnap Szadára látogatott a kicsi család Pici Gergőékhez egy kellemes kerti partira. Ott volt a híres dobos és kedvese a ködös Albionból, Valesz és Juci, Lizával, és persze a vendéglátók. A csajok lovaskocsikáztak Kispapával - Bori némi félelemmel feltöltekezve ("Papa két kézzel fogjál."), Barbie-ztak, Blankát szinte egész nap alig látták Kispapáék, olyan jól elvolt a Kiss csajszikkal. Borika a maga visszafogott módján élvezte a vendégséget, ő inkább Kispapa társaságát igényelte, végül is érthető. Zsófika jól elvolt, kúszott-mászott a betonon, egyszer le is fejelte az orrával (akkor nem is volt ott Kispapa), nagyokat nevetgélt, majd aludt a friss levegőn.

Hétfőn Blanka szabadnapot kapott, mert persze sikerült benyalni az első ovis vírust, így otthon maradt. Kapott pár kiló homeós bogyót, amivel időben sikerült megállítani a vírust, így keddtől már ismét beindult a gépezet. A vírus pedig átszállt Zsófi babába és Kismamába. Zsófika életében először be is lázasodott, elég sokszor kelt is éjszaka.
Borika ezúttal kimaradt a szórásból.

Meg a kemény Kispapa is.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...