hétfő, szeptember 27, 2010

Tényállás fennforgása

Kispapáék köszönik a bátorító szavakat alvás tekintetében, ha eljön a Tündér, mindehova küldik, mindenkinek, de egyelőre elfelejtette Kispapáék címét...

Az elmúlt éjszaka igencsak erőt próbáló volt. Szegény Zsófika éjjel 2-kor felkelt, táplálkozott, majd kb. 1 órás olyan köhögő roham jött rá, hogy minden visszajött a pici gyomrából, többször is, így Kispapáék legalább 3 garnitúra ruhát cseréltek a kiscsajszinak. Nem is nagyon tudott visszaaludni szegényke, csak vergődött ide-oda. Meg vele szegényke Kispapa, és talán Kismama is.

Még jó, hogy délelőtt meg is érkezett a kedves Doktornéni - azért előtte fél 6kor Borika is felsírt, de Kispapa visszakábította álmába -, és mindhárom csajra vetett pár pillantást. A lányok most igazán ügyesek voltak, az átlagosnál kevesebbet üvöltöttek, alig rinyáltak Kismama kérésére, Zsófikára való tekintettel. Nagyon együttműködőek voltak, simán kibírták az egy perces vizsgálatot.

És a helyzet állása:

Blankának torokgyulladása van, mivel 4. napja lázasodik be, bár nem állandóan, de makacsul visszatérően, nem kerülhette el az antibigyót. És a hétre szabit is kapott - már ami az ovit illeti.

Borikának,akinek igazából a köhögésen kívül nem sok baja van, asztmás hörghurutja lett, így most ő kapja a jó öreg ventolint, na meg a Stodalt. Más egyelőre nem kell.

Zsófinak meg még nem tudni melyik jut, mert ő most kezd belemenni, torka piros, köhög, taknya nyála egybefolyik újra, vagy még mindig, így most már ő is antibigyót kap.

Kismama és Kispapa egyelőre ép. Egyelőre.

1 megjegyzés:

Andrea írta...

Huh, hát ez igen durva!
Kitartás Nektek! Bár azért kicsi az esély, de talán Titeket elkerülhet ez a fránya vírus.

Azért az a köhögés ijesztő lehetett éjszaka.
Én már az enyhe nátha első jeleire a "frász" állapotába kerültem, Réka lányom 4-5 hetente volt kruppos. Minden sima nátha kihozta nála. Alig vártam, hogy kinője végre...Ádám már szintén produkált hasonló jeleket, úgyhogy plusz átérzem az éjszakátokat.

Édes 3 kicsi grácia! Gyógyuljatok gyorsan-gyorsan!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...