hétfő, augusztus 08, 2011

I want to ride my bicycle…

Pénteken a kiscsalád egyedül maradván elment a közeli Jászberénybe egy kis bevásárló körútra, na meg egy kis játszóterezésre. Ugyanis Tóalmáson valamilyen okból kifolyólag nincsen játszótér, a helyi anyukák nem kis szomorúságára…

Szombaton újabb vendégek érkeztek. A hamarosan nagycsaláddá bővülő H. család látogatott el Tóalmásra, kis Emmával, Hannával, Dórival.

A csajszik gyorsan el is tűntek a kertben, és nem is nagyon kellett rájuk nézni. Csak az a drága parlagfű ne lett volna, igencsak megkeserítette az anyukák életét.

Emma, aki Borival egyidős, már jó régen nyomta kétkerekűn, és volt egy szuper bringája, ami természetesen Blankának és Borinak is nagyon bejött. Már párszor felmerült, hogy ha már tök profin futóbringáznak, akkor ugyan esetleg lekerülhetnének a pótkerekek a csajszik bringájáról, de eddig heves tiltakozás fogadta a javaslatot.
Emmát látva azonban vérszemet kapott Borika, levetette a pótkereket a kutyusos bicajról, és kb. öt perc próbálkozás után úgy tekert két keréken, mintha mindig is tudott volna.
Blanka keményebb diónak bizonyult először, nagyon nem akart próbálkozni, de aztán valószínű rájött, hogyha már a 3,5 éves húga tud kétkereküzni, ő is képes rá. Hosszas unszolás után ráült bringára, és magától elindult, minden segítség nélkül.

A nagy örömködés után egy kis tábortüzezés és szalonnasütés vette kezdetét, majd a Kismamák elvitték az összes csajt aludni, és hajnali 1-ig folyt szerény party.

A másnapi bringázást, fagyizást követően délután megérkeztek Edit nagymamáék, és kis Emmáék hazamentek, Kispapáék pedig átadták a stafétabotot a nagyszülőknek. A nagy csajok még pár napot lent maradnak.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...