vasárnap, január 15, 2012

Barátos hétvége

Az elmúlt hétvége kellemesen telt Kispapáék számára, sok ingyen kajával, még több ingyen csokival, és mindezt jó társaságokban.

Az eredeti terv szerint szombat délelőttre kirándulás volt betervezve báránykás Gusztival és a szülievel, de a zord időjárás - és az XXX (MTVA) nagy mellű humán-meterorológusa - keresztülhúzta Kispapáék számításait. De ehelyett jó kis indoor program kerekedett ki Gusztiék rezidenciáján, pár házzal arrébb Kispapáéktól.
Az anyukák felesben elkészítették az ebédet, az apukák ahogy az lenni szokott, felügyelték a gyereksereget.

Guszti nagyon előzékeny volt, felengedte a csajokat a vadonatúj emeletes ágyába, és még a gombos párnát is elrakta Blanka külön kérésére.
Közös ebéd, majd csoki hegyek Guszti papa jóvoltából, aki csak Cukros bácsi néven fut a csajok között, és nem mellesleg Zsófika szívszerelme.
De tényleg.

A csajszika amióta csak megismerte Guszti papát, azóta teljesen rá van kattanva, állandóan csak az ölében ül, követi mindenhova, és teljesen átlényegül Bence társaságában.

Délután Zsófika kicsit aludt Gusztival egyetemben, majd némi csoki-uzsi után a Kispapáék továbbálltak a következő ingyen buli helyszínére, azaz K. Ábelék palotája felé.

Ábelmama, Réka, töki pompossal és jó sok sütivel, a másik Miki papa pedig finom borral várta őket. Mondjuk hiába volt minden nagyon finom és főleg bió, a gyerekek inkább a Milka csokira és a kölesgolyóra vetették rá magukat, így egy kisebb szénhidrát mérgezés ezen a hétévégn tuti befigyelt
A buli este fél 10-ig tartott, hazatérvén a parkolóban Blanka tanyált egy hatalmasat, jól felhorzsolva a kezét, és ez megadta az alaphangulatot az est maradék részének.

A vasárnapi nehéz kelés után Kispapáék először a templom, majd a vásárlás oltárán áldoztak. Majd míg Kismama kicsit dolgozott, Kispapa addig összedobott egy finom sertéspörit (közben egy Bogyóésbabócatársastislenyomott), és délután Guszti family látogatott el Kispapáék otthonába.

Guszti rögtön rávetette magát a csajok összes vonatkészletére, Zsófika magát pedig Bencére, a csajok hercegnős ruhában pompáztak, az anyukák beszélgettek, az apukák világrengető terveket eszeltek...

"Lars Von Trier" sehonsel van. 

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...