szombat, január 21, 2012

Szülinapi előzetes

Zsófika hamarosan betölti a 2.életévét, és ahogy Kispapáéknál már lenni szokott, neki is több buli dukál, nővérkéihez hasonlóan.

A mai nap a Báránykásokkal bulizott a Drága. A Báránykás közösségben ugyanis rajta kívül még 5 kisgyerek ünnepli január végén a szülinapját, és az anyukák gondolatak egyet, és szerveztek egy nagy, közös bulit mind a hat gyereknek a plébánia alagsorában.

Kismama reggel elment termet díszíteni az anyukákkal, de még előtte kikészítette a kiscsajok csini rucijait, megcsinálta a hajukat stb., hogy Kispapának márcsak az elindulás maradjon, de természetesen így sem sikerült odaérni időben, így Zsófika majdnem lemaradt a saját bulijáról. Persze nem a Kispapa miatt, de a kiscsajok egyszerre feszkóztak, hisztiztek be épp ki tudja miért. Három gyerekkel elindulni, hogy pontosan odaérjenek, lehetetlen.

Végül aztán nagy nehezen sikerült megérkezni, és kezdetét vette a buli. Bár Zsófika még azért nem nagyon értette a helyzetet, de a nővérkéi boldogan bontották ki helyette a neki szánt ajándékokat.

A tüzijátékos-smarties-os torta nagy sikert aratott a kiscsávók, kiscsajok körében, mindenki segített elfújni a gyertyákat az ünnepelteknek, s bár egy egy torta szelet a földön végezte, azért majdnem minden elfogyott. A tortázás után még egy kis össznépi örjöngés, lufizás vette kezdeté, főleg az apukák vezetésével.

Zsófika is nagyon pörgött, de ideje nagy részét Guszti apu-Bence-kezében töltötte, as usual. Love forever.

És innentől csak folytatódik a szülinapi őrület, először Rita nagymamánál, majd Edit nagymamáéknál, végül a Keresztszülőkkel.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...