hétfő, január 30, 2012

Hétvégi összes

Kispapáék csendes hétköznapjait egy kisebb vírus zavarta meg, ami először Zsófikát sújtotta, némi orrfolyás, láz és köhögés kíséretében, majd péntekre átvándorolt Borikába, szombat estére pedig Blankába.

Péntek éjszaka nagyon kellemesen telt Kispapáék számára, mert este 10-től Zsófika vergődött köztük lázasan, köhögősen, állandóan felsírva, majd hajnali 2-kor Borika is beköltözött, hasonló állapotban. Hajnalban aztán Kispapa kiköltözött vele a nagyszobába, de nem nagyon tudott pihenni.

Szombaton aztán Kispapa és Blanka elment az e havi Báránykás összejövetelre, ugyanis épp Kispapáék voltak a beosztott gyerekfelügyelő család, amíg a felnőttek beszélgetnek. Kismama addig megvárta a saját gyerekfelügyelő nagymamáékat és a szomszédban lakó doktorbácsit, aki vetett pár pillantást a beteg gyerkőcökre.

Szerencsére azért már jobban voltak a delikvensek, így Kispapáék esti porgramja nem forgott veszélyben. Nagymamáék aztán elvitték a kisebb csajokat a Csinszkába, Kismama pedig csatlakozott Kispapához és Blankához.

A báránykás program jól sikerült és egy finom ebéddel zárult alá Guszti szülők.
Blanka tök jól elvolt a cimbikkel, így Kispapáék kivételesen teljes nyugalomban tudtak résztvenni az eseményeken.

Ebéd után aztán Blanka is át lett fuvarozva a tesóihoz, majd este Kispapáék kicsit kiszabadultak, ugyanis Valesz és Juci kimondták azt a bizonyos boldogítót, és ennek megünneplésére egy hatalmas bulit csaptak.
A parti igencsak jól sikerült, Kispapáék hosszú idők óta hajnali 4-ig dorbézoltak, és kivételesen még aludni is tudtak reggel 10-ig, hála a Nagyszülőknek.

Azért ebédre már csatlakoztak kis csajaikhoz, és Zsófikát felköszöntötték közelgő szülinapja alkalmából Nagymamáékkal egyetemben.

Hétfőre még a nagyok potyaszabit kaptak Kismamától és elkísérték a bölcsibe épp beszokni készülő kishúgukat a dolgozójába.

De az már egy következő posztot érdemel.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...