csütörtök, február 16, 2012

Még egy kis bölcsi

Hétfőn még Zsófikával sikerült ellátogatni a neves intézménybe, ahol újfent nagyon kis ügyes volt.

 Nyomott egy laza "szia, te kint maradsz-ot" a mamának, majd húzott be a terembe. Ügyesen reggelizett, játszott, majd az udvarra is kilátogattak.

Kismama-akinek még ezt a hetet non stop a bölcsi folyosóján kell tölteni in case esetre- addig kommandózott, amíg kivonultak az udvarra, nehogy a csajszi meglássa. Azért azt hallotta, hogy Zsófika megkérdez Erikától, hogy "hoj a mama?hoj a papa?", de aztán választ nem is várva, ment kifele.

Kismama titokban figyelte az ablakból, hogyan motorozik Gusztival, szánkózik Erikával, csúszdázik, szóval láthatóan szuper jól érezte magát.
Ebéd után kapta vissza a mama az örömtől sikongató,é s mér taknyosodni kezdő csajszikát.

És ahogy az a nagy könyvben meg lett írva, a múlt héten betegeskedő Blankát, aki kedden már ovizott, felváltotta Zsófi.
aki megúszta az első ottalvós napját. Hétfő este belázasodott, köhögött, taknya nyála összefolyt.

Szerencsére végül nem lett durva a helyzet, némi homeós bogyók és homeós Orsi segítségével 2 nap alatt lenyomta, és csütörtök 8 órára már nagymamától kapott kispárnával felszerelve, minden sírás nélkül bement a bölcsibe.

 Kismama persze kint várakozott, de szerencsére nem kellett segítség. Olyannyira megszerette Erikát, hogy többször is odabújt hozzá, a vállára hajtotta a fejét, pedig ezt tényleg csak a kiváltságosokkal szokta.

Kb. 5 perc alatt elaludt, és 3-kor már úgy kellett ébreszteni, uzsizott majd  örömtől sikítozva tiplizett a mamához. Tényleg nagyon ügyes kislány.

Persze, hogy azért minden ne legyen kerek, a mai nap Borika jött haza lázasan az oviból, csak hogy beosszák a csajok, és Kispapáék se unatkozzanak 3 gyerek mellett.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...