szerda, február 29, 2012

Piliscsaba, Esztergom(ba)

Szombaton olyan történt ami már nagyon régen nem, Kispapáék végre eljutottak kedves régi szomszéd-barátaikhoz, KisÁbelhez, az ikerbabákhoz és kedves szüleihez. Az anyukák már vagy 4 hónapja próbálták összehozni a találkozást, de ugye 6 gyerekből valaki mindig beteg, fertőz vagy épp lábadozik, szóval nem könnyű a feladat.

De most végre sikerült, és ráadásul egy mini jelmez bemutatóval is készült minden gyerek. Ábel érkezéskor már a Pókember jelmezben virított, míg Kispapáék egy Törpillával, egy Hótündérrel és egy baba tündérrel vonultak fel.

A kezdeti visszafogottság lassan oldódott, szólt a Maszkabál, fogyott a palacsinta, beindult a pörgés. Kispapa kiscsajai nagyon rákattantak Ábel tesóira, Blanka mindkettőt megfogta, Zsófi lelkesen sikongatott nekik, Borika a maga kis visszafogott módján néha megsimogatta őket, majd húzott vissza rajzolni.

Piliscsaba után a kicsi kocsi folytatta az útját egészen Esztergombáig (by Blanka), ahol már várta őket a "Suzuki" család, azaz Zsófika keresztszülei és Andris, Nórival.
A jelmezbál ott is folytatódott, egy újabb Pókemberrel és egy Angyalkával egészült ki a társaság, majd az este egy kis Aranyhaj nézéssel zárult.
A gyerekek nagyon örültek, hiszen az éjszakát ott töltötték a Suzuki család birodalmában.

Este még a szülők is tudtak kicsit dumálgatni, aztán Kispapáék egész éjszaka küzdöttek az átjárkáló Borikával, és a cicizni vágyó Zsófikával, de azért viszonylag sikerült reggel 7-kor vidáman felébredni.
Délelőtt még nagy játszás, Apukáknak DARTS-ozás, finom ebéd, aztán tipli Budapestre.


A két kisebbnek sikerül elaludni már Esztergom határában, Blakának sikerült egészen a Szentedrei úton elaludni, így Kispapa még érkezés az álló kocisban őrizte a kiscsajok álmát az álló autóban.


 




Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...