szombat, október 14, 2006

Bundika álma


A képen látható Bundika álmodozik. Valakiről.

U.I. A panaszkodó levelek és commentek elkerülése végett: a kiscsávó azért lehet itt így, mert a körből, lásd lent, kimaradt, lemaradt. Így lesznek az utolsókból elsők (a szerk.) ... Úgyhogy kiscsávók: lehet ám teperni!

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

héhéhééé, onnan én is lemaradtam!!! Én is kapok külön képet? :D
puszi, Bogyesz

Névtelen írta...

Sziasztok! Nagyon édes lett a kép, csak egyetlen egy probléma van vele, mégpedig az, hogy Bundika nemcsak Blankáról álmodozik, hanem az összes topic-csajsziról.
Muszma és Patrik

kispapa írta...

Nagy dilemma volt, hogy vajon oda kerülhet e Bundika e, így szólóban, egy kis buborékkal a piciny agyacskája felé: felmerült ugyanis, hogy bizonyis egyéb jelentkezők is lesznek...

De ami késik, az nem múlik, Bogyókákkal,Bogyeszokkal, Patrikokkal, Muszmákkal, Kiskrumplis Pogácsákkal, Anonymousokkal, stb. egy Kispapa egyedül nem mer ujjat húzni...

Szóval a Bundika nemcsak a Blankáról álmodozik? E kapcsán két kérdés merül fel a Kispapában:

-egyszerre több vasat tart a tűzben, mert egy nagy don Juan

-egyszerre több vasat tart a tűzben, mert lúzer, s már tök mindegy, csak végre összejöjjön egy csaj?

Névtelen írta...

Wáááuuuuuu :) Igazán nagy megtiszteltetés ez Nekem, nagyon szépen köszönöm a csodás képet. Mami mesélte, hogy milyen sokat dolgoztál rajta. Ezért még egy plusz puszi is jár, és Anya azt mondta, hogy a férfiak pacsizni szoktak, a puszi már igazán bensőséges, úgyszólván családias... :) Egyébként a többi Donjelölt csak irigykedik. Egyáltalán nem is tudhatják, hogy kiről vagy miről ábrándozom. Mivel általában még Én sem vagyok tisztában vele :) Szóval aljas rágalom... de azért maradjunk a DonTominál, ha már választani kell a két lehetőség közül :)
Persze csak szerényen: Küldhetek általad egy puszikát Blankának? Meg persze a Mamájának is :)
Mélységes tisztelettel pacsi:
Bundika
Ui.: Mami imádja a képet, ezért Ő is küld egy plusz puszit Neked! (Majd megkérdezem Papát, hogy ilyet lehet-e Neki...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...