szombat, október 14, 2006

No forgás at all

Újabb korszak, újabb para. Mikor fordul már meg ez a lusta kiscsajszi? Na és ki parázik, na ki? A megfejtéseket emelt díjas telefonszámunkra várjuk, amelyből befolyó összeget a Kispapa számlájára utaljuk át, szabad – értsd zenei CD, film DVD, mélynyomó, nem pedig pelus, párásító, babaruci… – felhasználásra

Az oldalra fordulás már lazán megy, márhogyha éppen van kedv hozzá, de itten megrekedtünk. Oldalra fordul a kiscsaj, kicsit megáll, majd, mint aki jól végezte dolgát, visszahuppan (habár lehet, hogy a huppan túl erős kifejezés). Érkeznek a jobbnál jobb tippek, például pelust kell alá tenni, és azzal segíteni a forgást…, vagy melléfeküdni és úgy inspirálni…, vagy kicsit oldalról, hátulról rásegíteni…

A legmegnyugtatóbb „ötlet”, illetve biztatás magától a kiscsajszi doktor nénijétől érkezett.

Először is kimarad egy s más – mondja - , ugyanis a „repülő” mozgás (olyan, mintha a kiscsaj egy ejtőernyős lenne és zuhanna lefelé ejtőernyő nélkül több ezer méter magasságban – hason fekszik, keze-lába a levegőben) már megvan, de az előtte lévő fázis, a kézzel való kitámasztás egyelőre hibádzik. Nem baj, mondja, előfordul, csak hát figyeljünk majd a beszédére, mert lehet, hogy diszlexiás, dadogós lesz. Köszi.

Másodszor is, ha hamarosan nem fordul a kiscsaj, akkor irány a fejlődés neurológia. Ahol – puszta véletlen egybeesés lehet – a guru a doktor néni férje. Anyád hogy van?

Na de ma – ez tényleg puszta véletlenségből – találkoztunk egy gyógytornásszal, aki pikk-pakk megállapította, no para at all. Az izomzat tökéletes – örökölte –, van ilyen, hogy kimarad valami.

Hát ez kimaradt. Egyelőre. De majd még visszalépünk hozzá. A Kispapa nője, felesége, asszonya, élete értelme, illetve a kis Blanka édesanyja, mamája, anyuja is ilyen volt. Lassú csiga. Lassan talán kinövi.

Kismama reakciója: Édesanyád hogy van?

Khm.

7 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Kispapa!
Benevezném ide egyetlen öcsémet, az Álmodozók Klubjába, és egyben szeretnék rávilágítani kicsit, hogy Ő a legeslegjobb party. De pusztán csak azért, mert még kissé fiatal, de a hangerő azért meglenne, hogy rávilágítson magára...
Szóval Balázs tökugyanilyen, nem forog, de a lábát folyton fogdossa, neurológus által bevizsgálva, és rásütve, hogy tök normális.
Így kérném az Ő képét is bevágni ide, mint a tökéletes lelki társ, vagy mittomén.

Köszi, Bence

Névtelen írta...

Kedves kolléga, még mindig nagyon jó stílusban írsz, nem is bírtuk ki mosolygás nélkül ezt a postot sem... :)

Egyébként meg Csenge lányunk sem kapkodta el a dolgot, aztán ma meg úgy rohangál a lakásban, hogy a maratoni hosszútávfutók is megirigyelhetnék az álló(futó)képességét, szóval télleg nó para.

Névtelen írta...

Ahamm, szóval mivel MÉG nem forgolódik, ez azt jelenti, hogy akár diszlexiás és dadogós is lehet... már majdnem látom az összefüggést... csak aztán valahogy mégsem. Én sajnálom dokinéni anyukáját, amennyit emlegetve van, abba tuti belepistul :)
Bundika üzeni Blankának, hogy Neki teljesen megfelel, ha feleségként annyira lesz lelassulva, mint a Mamája :) mármint Blankaanyu, bár mostanában Én sem vagyok valami felturbózott, max. az idegállapotom :)
Puszik a családnak!
Falatka

Névtelen írta...

Kedves Kispapa!
Ezennel vissza kell vonnom az ajánlatot, pontosabban korrigálni, mert Balázs tegnap megtanult forogni, pár órával később, mint ahogy én ide leírtam, hogy nem tud. De továbbra is fenntartom, hogy jó party, kicsit mackós testalkatú, jókedélyű, és Ő is kimaradt a Körből. Valamint Neked is sokkal egyszerűbb lenne az erkölcsi felügyelet, mivel Kicsi Lányodat és Balázst sacc/kb. 230 km választaná el egymástól, amennyiben a távkapcsolatot jóváhagyod.
Előre is köszi a nevében, Bence

kispapa írta...

Kedves másik Kispapa!

Köszi, köszi a biztatást, a para el is szállt, ugyanis ma reggeltől a kiscsajszi elkezde a forgást...

Csak egy kis löket kellett mindannyiótóktól...

Már szinte alig lehet leállítani...
Mostantól az lesz a para, hogy most akkor mindig vissza kell fordítani....!? :)

Kispapa

kispapa írta...

Kedves Falatka!

A kiscsaj már "pörög", úgyhogy nem is tudom, hogy Bundika egyáltalán mostanság utol tudná érni...

De azért köszi.

A feleségesdit majd még meglássuk...

Kispapa

kispapa írta...

Kedves Kriszta, illetve Bence!

Kisöcsikének úgy tűnik, csak egy kis lökés kellett, egy kis médiafelület - mármint anyukáján keresztül a különböző blogokon - és már is sikerült a csoda.

A "leklitárs" kifejezés tökéletes. Ugyanis ma már a kis Blanka is belekezdett a pörgésbe!!! Van valami kapocs, 230 km ide vagy oda...

Kispapa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...