vasárnap, október 08, 2006

Haverok, bulik, Blanka

A kiscsajszi hétvégéje jó hosszúra nyúlt, a buli már pénteken délután elkezdődött, kinek a Kossuth téren, kinek a Margitszigeten. A szigetes buli ráadásul igazából egy randevúnak is felfogható – erős szülői kíséret keretében, természetesen – ugyanis nem mással, mint a híres-hirhedt, kis punkkal, Patrikkal történt a romantikus séta a Nyulak szigetén.

A találkozóra késve sikerült persze érkezni, egyértelműen a kicsi család nőnemű tagjainak öltözködése miatt. Na jó, egy kicsit a BKV és Aba Botond is belekavart. Szép nagy kört kerekedett a sétából a sziget egyik végétől a másikig, amely során azonban a kiscsajszi és Patrik közt semmi „olyan” nem történt, köszönhetően Kispapa éber felügyeletének. Mondjuk erre annyira nagyon nem is volt szükség, hiszen nagy közeledés az érintett személyek közt nem volt. Vagy lehet, hogy ez csak álca volt?

A kismamák nagy szomorúságára a vatta cukros bácsit nem sikerült megtalálni...

A séta levezetésére nagyszerű helynek ígérkezett a Víg söröző, ahol az asztalhoz ült a kis Blanka és Patrik is. Itt már mintha lazult volna fegyelem, azaz az álca mögé bújás, de azért combozás és tapi – legalábbis a Kispapa tudomása szerint – nem történt az asztal alatt. A kismamák – kis időre – még babát is cseréltek.

Szombaton a kis Blanka átesett hosszú élete első meglepi szülinapi buliján is. Nyusziéknál a ház ura volt a főszervező, az asszonyka születése napjára. Természetesen mi értünk oda legkésőbb, ugyanis természetesen éppen ezen a napon aludt el később a kiscsajszi. Gyorsan az autósülésbe, tipli át a városon, majd óvatos kommandózás a lakás irányába. Még szerencsére időben érkeztünk: a barátok már ott voltak, az érintettek azonban még nem. Persze ekkor ébredt fel a kis Blanka, de mivel jól nevelt, s szót fogad szüleinek, nem kiabált, ordított, így a meglepi is összejött végül. S aztán egy nagy-nagy puha ágyban el is aludt a kiscsaj.

Vasárnapra is jutott a jóból, a tíz hónapos kis autógyáros, Bandi, illetve a hét hetes Gergő, azaz Pupák érkezett hozzánk ebédre. Kiscsávók együtt henyéltek a tapilapokon, próbálták felhívni magukra a kiscsaj figyelmét, több-kevesebb sikerrel. A kis Bandi szédületes mozgásával és apukájától tanult érdekes, majomszerű hangok levegőbe való eregetésével próbálta hatalmába keríteni a csajt, míg a kis Pupák leginkább apró gőgicséléssel és a tökélyre fejlesztett cumi-köpdöséssel.

Három nap, három krampó. Mi lesz még?

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Aha, kedves kispapa! Jól vigyáz a csajszi erkölcseire!!! Lakásra hívni - nem is egy, hanem - egyszerre KÉT kiscsákót!!! Tudtam én, hogy ez csak olyan blabla duma.... :)
Muszma :)

Névtelen írta...

Mélységesen egyetértek Muszmával... Akkor mikor mehet Bundi és Patrik együtt látogatóba hozzátok? De mindegy, úgyis megoldjuk, csak máshol, Kispapa mentes övezetben :D

Puszik :)
Falatka

Ui.: A Suzukigyárosok majomszerű hangokat hallatnak? Mindegy, úgysem vettem volna... :)

Névtelen írta...

Nahát, igazán szép napjaid vannak Blanka baba! De jó neked! Úgy látszik nagy társasági ember vagy! De ez így jó, legalább barátkozó típus leszel!
Pusszancs,
Ábelbaba

kispapa írta...

Muszma
Bizony, őrködni kell, mert ezek a mai fiatalok... Azért lehettek itt a kiscsávók, mert itt szem előtt vannak. Big Brother, illetve Big Kispapa van ám...

Falatka
Na de azért egyszerre??? Kettővel?Mit gondoltok erről a kiscsajsziról???? Ejnye-bejnye. Olyan nincs, egyébként, hogy Kispapa mentes övezet: Kispapa is watching!

Ábelbaba
Bizony: haverok, buli, hanta

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...