hétfő, január 01, 2007

Babatali II.

Az igazi sikerfilmek nem úszhatják meg folytatás nélkül. Így a babatalik sem. Tegyük hozzá: szerencsénkre. Pláne, hogyha nem nálunk, illetve hát Kispapáéknál tartják. :) Így hát nagy köszönet a híres Minnie-nek, Laurának és papájának.

Egy jó csaj, kiscsaj egy bulira már napokkal korábban készül. És mivel hát a kis Blanka ilyen, hát készült is. Sőt. Direkt mondta a Kispapának és a mamának, hogy később érjünk oda, mert a jó csajok valahogy mindig később érkeznek a bulikba.

A kiscsajszi még azt is mondta miután kiszálltunk a kocsiból, hogy meg egy picit sétáljunk a ház körül, nehogy túl korán érkezzünk.

A buli már beindult, igaz, az igazi krampók addig még nem érkeztek meg. (Lehet, hogy melegítettek valahol.) Kis csajos bulinak indult kis csacsogással, csipegetéssel, persze csak módjával, hiszen vigyázni kell a vonalakra.

Aztán megjöttek. Először a francia csávó, Jules. Hát ő aztán….

Aztán megjött az a magyar nagyszájú is, Bundika. Neki valami baja lehetett, mert végig játszotta a sértődöttet: vagy valami szerelmi bánat lehetett, vagy előtte valami bunyóba keveredhetett a sarki krimóban a kemény csávó, vagy csak egyszerűen másnapos volt. A Kispapa ölében azért jól érezte magát: átérezték egymás sorsszerűségét. Szinte egyedül egy buliban, ennyi csajjal, s egyiknek se kellek… Vagy csak nem merek hozzájuk szólni. „Te, kő kóla…”

Aztán jött még egy két krampó, például Patrik. De őt valaohgyan csak a cipők érdekelték. Mondjuk a kiscsajszit is. Kis Hamupipőke (a gyengébbek kedvéért). Végig a Mese kis csipellőjét rágcsálta. Ugyanis.

Aztán sajna a Kispapának el kellett mennie. Ennek aztán örültek is a kiscsávók. „Végre elment ennek a jó csajnak a debil faterja. Most aztán rákúszunk….” Ráadásul valami Bogyesz nevű csávó hozta haza. Na, ennek még utána járunk nyóckeres rendőr-ismerősünkkel.

De csak óvatosan kiscsávók:

BIG KISPAPA IS WATCHING!

U.I.: Pláne téged, Bundika!!!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Őőőő, most mééééért? Hát nem voltam a bulin is abszolút úriember? Még csak kicsit sem közeledtem egyetlen hölgyhöz sem (a másnaposság, mint olyan, gondolom szar magyarázat lenne)! :D

Ui.: Egyébként sem értem, hogy egy kis testmozgástól miért van úgy mindenki kiakadva... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...