vasárnap, január 07, 2007

Hint a

Nem is oly rég óta újabb hatalmas lépést, illetve ülést tett a kiscsaj a fejlődés rögös országútján. Olykor akár már egyedül is képes üldögélni.

Igaz, kicsit bizonytalan az ülése, mint annak az alkesz bácsinak a házból a járása délután öt felé, de lesz ez még így se, illetve jobb is.

Néha szegényke a legváratlanabb pillanatokban tud eldőlni, bármelyik irányban. Például tök előre, arccal bele a kicsi térdecskéjébe. (Máskor is tud veszélyes lenni: hason fekve van, hogy bepörög – pláne, ha a vicces kispapája éppen vele szemben fekszik – a fejét úgy dobálja előre, hátra, hogy kezdődik a para: lefejeli a földet, mint az a bizonyos olasz azt a bizonyos franciát.)

Szóval ülés. Ha az ember hellyel-közzel képes ülni, hát akkor képes sok minden másra is. Szombaton egy kis sétát tett a pici család pici fővárosunk pici Gellérthegyén. Ahol is talált egy pici hintát. Azt az erényöves fajtát.

Úgyhogy ki is lett próbálva a lemenő nap fényében. A kiscsaj élvezte is a pörgést. Előre, hátra.

Na hajtani azért még nem tudja magát.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Aggodalomra ok nincs, hamarosan hajtja majd magát:) Kicsililla első hintapróbája is épp ehelyt zajlott. A nagy esemény során kattogtak a vakuk és volt hatalmas ováció, s imígyen a szomszéd hintát hajtó nagyobb gyerkőc anyukája száján kicsusszant a kérdés: "Ugye első hintáztatása a gyermöknek?" :)

Névtelen írta...

Mi csak házilag hintáztattuk először Csngét, de hamar rákapott a dolgora, most már nem mehetünk el a játszótér mellett anélkül, hogy ne hintáztassuk meg. :)

És gratula a kisasszonynak, nagyon ügyes!

kispapa írta...

Köszönjük a biztatást!
Elég jól ment, habár még gyakorolni kell, hogy profikká válhassunk.
Aztán a kis Blanka lesz a hinták réme!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...