vasárnap, december 30, 2007

Boji itthon

A kis-kiscsaj, alias Boji - s nem Jennifer Garner - elég jól érzi itthon, otthon magát. Itthon otthon van, ahogy a bölcs szlogen mondaná. Eszik, alszik, igaz, többnyire 3 óránként, de azért kibírható. Szóval tényleg rendes kis-kiscsaj. Annyiban kicsit más, mint a kis Blanka volt, hogy néha nyökög. Most is. Félálomban. Persze, ha a Kispapa pocakjára kerül, mondjuk, akkor csönd lesz. Szóval próbálkozik a gyermek.

De tényleg egy "angyal gyerek". De azért aludhatna többet. Ahogyan a Blanka is, a mamája is, s akkor aludhatna egy kicsit a Kispapa is. Amikor a doktor néninél volt a Kispapa a kis Blankával, a doktor néni megkérdezte, hogy a papa előző éjszaka ügyeletes volt a munkában? Hát nem, szerencsére, az egy ideje olyan nincs, csak van két kis csaja...
Ja, a csajok kaptak a ködös albionból egy ismeretlen színésztől egy-egy pólót. Rajta a felirat - ha a képeken ne látszana - Little Sister, Big Sister. Lehet találgatni, melyiket ki kapta. A beküldők közt - a szokás szerint - semmit nem sorsolunk ki.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szeritnem... Bori kapta a "Little Sister"-t, Blanka meg a "Big Sistert". Nyertem? :)

Egyébként pedig boldog új évet, és nyökögésmentes, pihentető éjszakákat kívánunk! :)

kispapa írta...

Hello!

Köszönjük, utólag is viszont kívánjuk a BUÉKOT és minden egyéb jót!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...