vasárnap, december 16, 2007

Welcome home!

A kiscsajok már haza is térhettek. Pénteken két órás szülés, minden rendben, vasárnap délben pedig tipli haza. Kívánjuk, hogy ennél rosszabb, hosszabb senkinek se legyen.

Szóval a csajok hazatértek, illetve hát a kis Blanka és a drága Kispapa hazahozta őket. Volt szíves. Szóval a hősök itthon.
Már szinte minden készen várta a hölgyeket, jpapával - ahogyan a Blanka híjja a nagypapákat - egy kis csempe és falfúrást, s egy kis ágysszerelést kellett csupán beiktatni. (Ez utóbbit azért, mert: a Kispapa kedves kollégájától kapott egy kiságyat és matracot, s úgy gondolták a szülők, hogy elég lesz csak kicserélni a matracot, azaz hogy a kókuszmatracot kapja a kisebbik, alis Boji, a Blanka meg a másikat, ami nem kókusz. Csak a hazajövetelkor derült ki, az egyik ágy 4 cm-rel rövidebb, így ágyat is kell cserélni, illetve az egyiket lejjebb, a másikat feljebb kellett állítani. A magasságot. Remélem elég zavaros volt, a babások úgyis értik, a többiek meg úgysem jutottak el idáig az olvasásban. )

A Blanka egy nagy alvással kezdte, ahogyan szokta, ebéd után laza 3 óra. Aztán szőrös állatait hordta a kis Borinak, majd szorosan, többször magához ölelte kis húgát, ahogyan illik. Semmi féltékenység, egyelőre, szerencsére. Sőt, este még az "áljósáját" - hálózsákját - is oda akarta adni a Borinak.

A kis Borival minden okés, kiszit nyöszörög, néha eszik kicsit, sokat iszik, és most éppen elkezdett kicsit sipákolni...

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Gratulalok a kis Bori szueltesehez!

Kismamanak jo erot es egeszseget, sok tejcsit. Blanka baba csak igy tovabb, ilyen egy odaado kisteso es imadnivalo a kis Bori.

Kispapa, neked jo baratkozast a teljes nouralommal.

NAlunk majd pont forditva lesz a helyzet, teljes ferfiuralom varhato 3 honapon belul.

Minden jot kivanok nektek!!!
Ildiko (szvildi)

kispapa írta...

barátkozás a nőuralommal? Már több mint 30 éve ezt nyomja a Kispapa!

Free fathers! Free kispapas!

De köszönjük a jókívánságokat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...