vasárnap, december 09, 2007

Mikulás

Elég sok szaladgál belőle mostanában az utcákon, s egy a kiscsajszihoz, és két hódolójához, azaz Susuhoz és Pupihoz is eljött. Mármint Mikulás.

Az eljövetelt a kis Patrik tűrte a legjobban, ő még köszönt is a Mikulásnak, igaz, már jobban képben is volt a többieknél, hiszen hiteles források szerint már több piros emberrel is találkozott a közelmúltban. Pupi kisebb közönnyel, a kis Blanka pedig először egy kis ijedtséggel, majd ordítással fogadta a megfáradt Mikulást.

Azért a csokit persze köszönte. A közjáték miatt a perfomance is elég rövid volt. Minderről szegény Kispapa pont lemaradt, ő ugyanis ez idő alatt leszaladt a boltba tejért meg kakaóért.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kispapa volt a Miku?
Akkor simán lehet, hoyg félig fölismer, és ettől ijedt meg! Vagyis a Mikulástól, akin az Apja vonásait/hangját/illatát/stb vélte felfedezni...

kispapa írta...

Milyen kérdés ez? A Mikulás az Mikulás, aki Lappföldről érkezett a kis Blankához és kis haverjaihoz. A Mikulásnak egyedi vonásai vannak, mély, fagyos hangja, rénszarvas illata.

A Kispapának gyengéd vonásai vannak, rádióba való hangja, és hát... (habár a három pont kerülendő...), egyedi illata. De tuti nem rénszarvasos.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...