csütörtök, július 24, 2008

Lenny

Lenny Kravitz néhány napot, hármat, Budapesten töltött, s úgy döntött, ebből pár órát a Kismamának és a Kispapának is szentel egy kellemes, hangulatos, családias környezetben, az Arénában.

A negyvenes öregúr ugyan egy bő másfél órát késett, de aztán azért kárpótolt. (De azért tekintettel lehetett volna jobban a kisgyermekes családokra.) Habár valamit azért sejt a családról két szippantást közt, lányát ugyanis magával hozta Budapesetre. Meg vásárolt a West Endben, klipet forgatott egy klubban, közötte meg nyomta a Love Revolution-től a Let Love Rule-on át az Amerikánis Vumanig.
Ráadásul Kispapáék nem is mentek haza üres kézzel, az Aréna előtt L. K. személyes szponzora szórta szét a három forintos felfújhatós lasztijait, aminek a Blanka másnap igencsak örült.

Sőt, még abban a megtiszteltetésben is része volt a Kispapáéknak, hogy az Index nevezetű újság tudósítója mellett ülhettek, s szinte ugyanazt élhették át, mint a neves (nem mintha sok olyan ember lenne, akinek nincsen neve) újságíró. Illetve csupán hellyel-közzel. Ő ugyanis néha otthagyta a koncertet kedvesével, de aztán mindig visszatért.

Lehet, hogy a "ami alatt a széken kuporgók is felálltak" azok Kispapáék lennének? A föci tanár pedig Matula?

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...