kedd, április 20, 2010

Hétvége és ami mögötte van

Rég volt már olyan, mint ezen a hétvégén, hisz Kispapék kemény másfél napig egy gyermekesek voltak. A nagycsajszik ugyanis ideiglenes megőrzésre, na és egy kis kényeztetésre át lettek deportálva Edit nagymamához és Gyuri nagypapához. A csajszik jól érezték magukat, sokat "buliztak", sokáig fent maradhattak, cukrászdáztak, sétáltak, játszótereztek, unokatesóztak, feltöltődtek.

Kispapáék ezalatt hellyel közzel kicsit többet aludtak, mint szoktak, bár Zsófika azért hozta az éjjel 2-3-szor kelős formáját...Péntek este egy kis dvdzére, szombaton egy nagyobb lélegzetvételű bevásárlásra, és még egy kis könnyű esti sétára és vacsira is futotta a szülőknek, mielőtt vasárnap hajnalban visszakapták a csajszikat.

Vasárnap reggel, immár kiegészülve, a kicsi család Esztergom felé vette az irányt, Zsófi baba leendő keresztszüleihez, a Suzuki family-hez, ahol finom ebéd és jó sok játék várta a kiscsajokat. Suzuki Andris és Nóri nagyon lovagiasan megosztotta a játékokat a csajszikkal, akik boldogan merültek el az autók és vonatok világában. Ebéd után csak a kicsik aludtak, Blanka és Andris pedig boldogan hagyták ott a hálóban, az őket altató és közben elalvó Suzuki apukát, és randalíroztak tovább a nappaliban.

Délután még egy kis játszóterezés és motorozás is belefért, mielőtt Budapest felé vette az irányt a kicsi kocsi.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...