kedd, április 27, 2010

Könyvfesztivál, szülinap



















Zsúfolt hétvégének néztek Kispapáék elébe, jó sok program ígérkezett a kiscsaládnak.

A szombat délelőtt a közös játszás, rendrakás, főzés és takarítás jegyében telt. Az utóbbiban a kiscsajok kivették részüket: lelkesen törölgettek, Borika porszívózott, lassan kezdik hasznukat is venni Kispapáék. Egy darabig még maradhatnak...

A délutáni alvás után a Könyvfesztivál felé vette az irányt a család, ahol Rita nagymamával kiegészülve a kiscsajszik játszótereztek,játszóházaztak, halakat nézegettek a mamával, míg Kispapa kicsit dolgozott. Miután Kispapa is csatlakozott a brigádhoz, egy kis kolbászevésre is jutott idő, majd jó későn hazatért a család.

Vasárnap Kispesten volt buli, ugyanis Kismama egyik tesója betöltötte 4. X-et, valamint az egyik unokaöcsi, Sándor (alias Andris) 13 éves lett, és ennek örömére összegyűlt a nagy család. A közel 20 kg-ós malac negyedének, és számos finom tortának az elfogyasztása után a kiscsajszik unokatesóztak, homokoztak, motoroztak, rohangásztak, a felnőttek pedig kicsit ejtőztek. Zsófika mindig más kezében volt, így Kispapa és Kismama is tudtak kicsit lazítani. Kispapa focizott egyet a büdösbogarakkal, jól megverte őket Sándorral (alias Andris), majd este, elég későn a kicsi kocsi elindult hazafele.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...