péntek, április 23, 2010

Ovi nézőben Borival

Habár Borika már rutinos ovibajáró, mivel gyakran ő is csatlakozik Kismamához vagy Kispapához, mikor viszik vagy hozzák Blankát, de az ovinéző nyílt nap azért neki is dukál. Így tehát csütörtökön, éppúgy mint 1 éve Blankával, felkerekedett a kiscsalád, hogy Borinak is megmutassák az ovit. Még Kispapa is tudott egy kis ideig csatlakozni, hogy meglegyen a fíling.

Miután Blanka bement a saját termébe, Kispapa,Kismama és Zsófika lelkesen mutogatták Borinak a többi termet, az udvart. Sőt az egyik teremben még játszani is lehetett az ovis játékokkal. Borika a maga visszafogott módján nézelődött, majd tök jól eljátszott a babakonyhában,talált egy Noddys könyvet, végül hátul csatlakozott egy 4 éves kiscsákóhoz, és vonatokat raktak össze. Sőt, Borika annyira profin nyomta a sín szerelést, hogy ő mutatta meg a kisfiúnak, hogyan is kell.

Közben Kismamáék néha bekukkantottak Blankához, mivel az ő termük is egy ideig nyitva volt a látogatók számára. Aztán egyszercsak meglátták, hogy Blanka szeméből potyogott a könny. Szegényke nem nagyon értette, Kispapáék miért vannak még ott, és hogy ő miért nem csatlakozhat. De Móni néni hamar megvigasztalta, Kismamáék pedig lassan hazafele vették az irányt, mert Borika elég gyorsan megunta azért a nézelődést.

Mindenesetre azt megtudták Kispapáék, hogy Borika valószínűleg dec. 1-jén kezdheti meg ovis pályafutását. Addig azonban még sok feladat vár rá: szobatisztaság és cumi leszokás.

3 megjegyzés:

Eszter írta...

Huha mar Borika is! A Lilit mi is beirattuk a Jules ovijaba, es o valszeg januartol fog jarni, de legkesobb marciustol, mert akkor jar le a GYESem es ujrakezdem a munkat. Nekunk is kell addigra a szobatisztasag. En meg ugy maradnek itthon vele egy-ket evet. :)

Lipodresch írta...

Hogy-hogy mehet már oviba????
Ennyivel nagyobb mint Bandim?

Névtelen írta...

Marcsi, Borika 2007. december 14-én született, így a törvény szerint dec. 31.előttiként elkezdheti, de csak dec.től. Mivel a mi ovinkba 2 kiscsopi indul., egy mini és egy normál kicsi, a minibe vszinű bekerül.

K.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...