hétfő, április 12, 2010

Piliscsaba, Nyávogó cica és az egerek

A hétvége több programot is rejtegetett a Kispapa családnak.

Szombaton az ex-szomszédék, kisÁbelék vendégszeretetét élvezték Piliscsabán. Nagy volt a pörgés, ugyanis kisÁbel családja épp aznap bővült egy új családtaggal, egy nagyon pici 4-5 hetes kiscicával, akit Ábel papa épp akkor hozott haza, mikor Kispapáék is érkeztek. A csajszik nagyon rápörögtek a cicára, akit Blanka el is nevezett Nyávogó Cicának. Ugyanis neve még nincs.

Volt nagy homokozás a kertben, cross country motorozás a kis dombról, focizás, nagy kajálás, majd este 6 körül hazafele vette az utat a kék autó.

Zsófika is élvezte a vendégséget, bár ő ideje nagy részét főleg alvással töltötte, vagy a mamája pocakján, kendőben, vagy babakocsiban.

Vasárnap pedig nagy nap volt kisBlanka életében: Rita nagymamával és Kispapával ellátogattak a Bábszínházba, ahol megnézték a Minden egér szereti a sajtot c. remekművet. A kiscsajszi nagyon élvezte a darabot, bár Kispapa szorgalmasan kommentálta az eseményeket neki, hogy biztosan megértse a fejleményeket.

Borika és Zsófika pedig ezalatt a Kismamával buliztak otthon.

Zsófika tűnik egyébként a legfrontérzékenyebb gyermeknek a 3 csajszi közül, mert az elmúlt 2 napban szegényke igencsak sokat nyűglődött. Napközben kb. csak 1 órát aludt, a többit sirogatással töltötte, illetve a Kismama cicijén lógott kb. minden fél órában. Csak ott nyugodott meg. Na meg időnként a kendőben is el- el szundított.

Szóval jöhetne már a meleg, és kevésbé frontos idő.

1 megjegyzés:

Eszter írta...

En, mint a Francia babahordozos egyesulet okleveles tagja nagyon orulnek egy kendos kepnek rolatok. :)
puszi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...