vasárnap, október 10, 2010

Crazy days

A durván szürke hétköznapok után a hétvége a "partizás" jegyében telt.
Blanka a héten már ovizott, Borikának is elkezdődött a visszaszámlálás, az utolsó heteket tölti itthon Kismamával és Zsófival, hisz november második hetétől ő is becsatlakozik az ovis társadalom megbecsült tagjai közé.

Pénteken nagy nap volt Kispapa és Kismama életében, hisz hosszú idő óta először kimozdulhattak egy vacsi erejéig mindhárom drágaságuk - vérszívó - nélkül. Átmenetileg átköltöztek a jamamáékhoz egy éjszakára mindannyian, ugyanis Zsófi még ugyebár Kismama függő. Az esti fektetések, Zsófi altatás után, Kispapa és Kismama magára hagyta két, egymást utánzó és üvöltő nagy csajsziját, akik mű-felháborodásukat fejezték ki szülei programja miatt. Persze amint Kispapáék kiléptek az ajtón, kb. 1 perc után boldogan buliztak nagymamáékkal.

Kispapa és Kismama pedig Bori keresztmamájának szánt meglepire indult egy belvárosi, dzsungel elemekkel átitatott étterembe. Ahol kb. tíz évvel korábban, kevesebb felelőséggel, nagy tehetséggel énekeltek a színpadon egy karaoke-est keretében anti-megasztárok - ja, ma már x-fuck-tor - gyűrűjében.

Szerencsére nagymama nem telefonált, hogy Zsófi ébredne, így kb 1-ig mulattak a görnyedt hátú szülők. Persze a csajokból 2 már reggel 6-tól ott dorbézolt...

Szombaton már gyerekes buli volt, eljött K. Ábel és becses szülei Kispapáékhoz. A gyerekeknek kis játszóterezés dukált kora ebéd után - ilyenkor a nyóckerben még elég kevesen szoktak lenni, általában késő délután telik meg a placc -, majd otthon bunki építés, vonatozás, mese-nézés. Majd a vacsi főzés és némi beszélgetés, kis borozás is kijutott a szülőknek.

A vasárnap is sok élményt tartogatott a csajsziknak, ezúttal Kispestre, az unokatesókhoz voltak hivatalosak. Ugyanis Kismama egyik keresztfia, Marci alias Jenő, elsőáldozó lett, és összegyűlt a nagy kompánia. A csajok elvoltak az unokatesókkal, a nagyok jól eljátszottak velük, sőt, a végén előre hozván a Halloweent, a fiúk sikoly jelmezeikbe bújva ijesztgették egymást és a felnőtteket. Juj.

1 megjegyzés:

Virág írta...

Crazy Café??? Imááááááááááááááádom!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...