vasárnap, október 03, 2010

Koncert, ingyé

Ahogyan kell, Kispapáék éppen hogy odaértek a híres-hírhedt Alma együttes Budakeszin tartott koncertjére. Végül a teljes family nem is vonult be, az okokról kicsit később.

Szóval a vasárnap délelőtt, hajnal 10. A pénztáros néni már alig akart jegyet adni, jelezvén, hogy telt a ház. No azért Kispapa penget, Blankának, Borinak, önönmagának - mamáék Zsófikával addig a következő helyszínre, KisEmmáék pecójára ugranak fel. Szóval Kispapa csenget, és igaz, hogy már szinte megy fel a függöny, a vicces bácsi már hangol, de a kiscsajsziknak persze pisilni kell. Az első dilemma a wc előtt éri Kispapát.

No most akkor megvadult, pisilő, make up-ot igazító kismamák közt pironkodjon Kispapa lányai mögé bújva, vagy a piszoárok közt terelgesse a csajokat, tengő-lengő, dolgukat végző apukák közt? Az utóbbi lesz a döntés, szerencsére a papák többsége már izgatottan bent ül a teremben, feszülten várva a koncertet. A pisi után nagy nehezen Kispapáék is elfoglalják helyüket.

A koncert pörög, a bácsi ugrál és nagyon vicces, Bori és Blanka a maga visszafogott módján élvezik is a performance-ot. Bent már ott van KisEmma és apukája is, az élmény közös, további 195 drága kisgyermekkel. A végén Bori és Blanka egy-egy visszafogott stage-diving-ot is bemutat Kispapa kezébe dőlve a színpad alsó lépcsőjéről. A koncert után Emma bizonyult a legügyesebb autogram vadásznak, mind az öt tagtól begyűjt egy-egy firkantást. Az afterparty tehát Kisemmáék pecóján folytatódik, palacsintával, ebéddel, némi délutáni alvással, némi kutya-parával, közös játékkal. Még a felnőtteknek is jut kb. 5 perc gyerek nélküli lét. Amikor Emma, Bori, Blanka és Zsófi elaludt, nem sokkal később ébredt fel Hanna..., Emma kistesója. No de mondjuk így van ez rendjén.

No és az azok a piszkos anyagiak. Hogy a retkes akármibe lehet az, hogy Kispapának 4300 forintot kellett fizetnie a két kiscsaj és a saját belépőjére egy egyórás előadásra? Még úgy is, hogy Borikát 2-nek kamuzta Kispapa. Ok, hogy egy trendi zenekar, és a koncert végén minden gyerek kapott egy almát - még jó hogy nem ananász a zenekar neve, jóval kevesebb lett volna a bevétel -, de nem sok ez egy kicsit? Alma? Alma, piros alma, szakadna le a kukac farka. Bumm.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...