vasárnap, október 17, 2010

Nevessé!

Nagy este elé nézett pénteken Blanka és Boji, ugyanis hivatalosak voltak egy nagy happeningre, élőben találkozhattak Mickey egérrel és rosszéletű cimboráival. Az egyik gyerekcsatorna rendezte - persze, hogy a Disney -, a celebekkel kevert bohóckodást, fotózkodást Mickeyvel, Donalddal és Goofy-val, de volt egy kis vetítés is hatvanas, hetvenes évekbeli, felújított rajzfilmekből is ..., de ne szaladjunk előre.

A pénteki nagy dugón ügyesen átkeveredve érkeztek a bevásárlóközpont - ideális helyszín egy gyerekprogramnak... (még inkább azért, mert az egyik bezárt bolt előtt vagy 10-12, kissé kopasz, kigyúrt, bőrkabátos úriember állt, valószínűleg nem a pelusos gyereküket jöttek ide baseball ütővel shoppingoltatni, később néhány tucat rendőr is megjelent, valszeg valami "üzleti" "nézeteltérés" állhatott mögötte) - mozijához. Már ott pörgött Goofy, akivel lehetett fotózkodni, Kispapa eleget is tett a Blanka kérésének - Borika is elindult velük, de ő aztán megijedt a magas, nagy orrú kutyustól -, s együtt léptek a színpadra.

A nagy produkció után Kispapa Borival és Blankával ment a vetítésre - Kismama Zsófival addig plázázott -, ahol régi, felújított, klasszik Disney 10-15 perces animációk peregtek. A baj csak az volt, hogy amikor vége lett az elsőnek, nagyon sötét lett a teremben, amitől Bojika kicsit megijedt, és ki akart menni. Kispapa hívta is a mamát, pont a legjobbkor, mert éppen az egyik ruházati boltba akart volna bemenni... Aztán Bojika annyira már nem is félt, de azért kiment.

A Blanka nagyon élvezte a vetítést, még úgy is, hogy Kispapáék mögött egy olyan kiscsávó vagy kiscsaj ült, aki nem is hogy állandóan nevetett, de röhögött, mint egy beteg ló. Kispapa nem is mert hátranézni. Kispapáék előtt meg egy nagypapa csücsült unokájával, aki az összes olyan részen nevetett, amikor nem történt semmi igazán vicces.

De azért jó volt. És utólag mindketten, Boji és Blanka, pozitív élményként könyvelte el az estet. Nevettek Disney-vel.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...