vasárnap, október 24, 2010

I'm a Barbie girl...

Lehetne ez mostanság Blanka és Borika mottója is.

Még a nyáron a Nagypapa - persze Kispapa hathatós közreműködésével - falusi padlásról előkerítette a csajsziknak Kismama összes régi Barbie-ját, és ahogyan lehetett is rá számítani, a kiscsajok, különösen Blanka, totál rákattantak.

Azóta is hódolnak a szenvedélynek, és mivel hercegnő-láz is tombol mostanság a Kispapa-familyben, a csajok lelkesen szerepjátékoznak egymással. No meg a Barbie-kal.


A baj - márhogyha ez az - csak az volt, hogy a tucat lány babára mindössze csak egy szerencsétlen - szerencsés? - Ken jutott. Aki habár (ab)original, és nem látszik, hogy kb. 15 éves, de szegény ruházatában igencsak megőrízte a kilencvenes évek lagzis fílingjét: lila naci, lila zakó és nyakkendő. NDK-s apuka a Balaton-parton, aki éppen sajtos-tejfölös lángost rendel, és sunyiban, hogy a mutter ne "sehen", lenyom egy unikumot is. Kettőt.

És mivel KisBlankának holnap lesz a névnapja és Borika pedig lassan kezdi az ovit, és neki is dukál kezdő ajándék, szóval a kiscsajok drága felmenőik jóvoltából kemény három Barbie-val bővíthették készletüket a hétvégén. Ebből az egyik fiú, és öltözékében már nagyjából megfelel a 2000-es évek dizánjának. Hellyel-közzel. A modern fiúhoz érkezett két hercegnő is a régmúltból: a törpéktől frusztrált Hófehérke és az örökösen cipőproblémákkal küszködő Hamupipőke.

Lassan Kispapa is felpróbál egy trendi rózsaszín inget. Mellénnyel. Kék, Martens bakanccsal.

2 megjegyzés:

Virág írta...

Boldog névnapot Blanyesznak!

Stella írta...

BOLDOG NÉVNAPOT A KISCSAJNAK!!!!!!
Puszi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...