péntek, április 15, 2011

Ovis hírek

Mint a minapi rögtönzött szülői értekezleten kiderült, Blanka (Süni csoport, Maci jel), aki tavaly még nagyon visszahúzódó, passzív volt, állítólag nagyon sokat változott az oviban.

Rengeteget nyitott, bár még mindig a csendesebb, visszahúzódóbb gyerekek közé tartozik, mosolyog, mesél és láthatóan jól beilleszkedett.
A közös feladatokhoz még mindig kell némi ráhatás, hogy részt vegyen, de időnként már unszolás nélkül is becsatlakozik, és alkot. Ráadásul a faliújságra, vagy mire, is egyre több alkotása kerül ki, amit büszkén mutat Kispapának.

Ügyesen tornázik, énekel, szépen rajzol. Vannak barátai, a szülinapi zsúrjára már a fél csoportot meghívta szóban. És egyéb Kispapák is jelezték, szívesen jönnek. Sör kell, olcsó, sok, de jó.

És természetesen az első - ovis - szerelem is megérkezett az életébe E. ovistárs személyében. E. helyes kiscsákó, mostanság komolyra fordulhatott a dolog, ugyanis a nem igen mer E. Kispapa szemébe nézni reggelente az oviban (már amikor Kispapa viszi a Borit, Blankát).

Borika óvónénije is nyilatkozott pár szót. Állítólag minap az egész csoport előtt megdicsérte őt Klári néni, hogy Bori az igazi minta ovis. Nagyon szófogadó, jó kislány, aki mindig minden feladatban részt vesz, rögtön ott áll, ha az óvónéni kezdeményez egy foglalkozást, aktív. Minden délután 5 kg alkotással tér haza. (Amit titokban kell kidobni a szemetesbe.


Barátkozni még nem nagyon barátkozik, inkább csendben figyeli a többieket, de az óvónéni szerint nem kell aggódni, fel fog oldódni. Ahhoz képest, hogy december elején kezdte az ovit, szuper ügyesen beszokott.

Keep on girls. Keep on.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...