vasárnap, április 10, 2011

Partik

A kiscsajok az oviban  keményen végigdolgozott hetet jó sok bulival és mulatsággal méltóan zárták.

De hát meg is érdemlik, kemény lehet egész nap játszani a haverokkal, színezni, rajzolni- a csajok naponta fejenként kb. 30 rajzzal szoktak hazatérni a munkahelyükről-, énekelni, udvaron rohangálni, nagyokat aludni és enni.

Pénteken délután Kismama a csajokat az új játszóházba vitte, Tündértáncra. Velük tartott az oviból Botond, Sophie, Sári, így a hangulat adott volt. Kismama meg is lepődött, hogy a csajszikák magukhoz képest mennyire kinyíltak, nevetgéltek, részt vettek az interaktív játékokban.

Kispapa és Zsófika sajnos nem tudtak velük tartani, mert Zsófikának a fogzás miatt ismét taknya nyála összefolyik, és szokás szerint a szeme is begyulladt, mert mindig belekni a trutyit.

Szombaton újabb parti volt kilátásba helyezve a kiscsaládnak, hiszen Kori, a Nagy nagycsalád nővérkéje 4 éves lett, és meghívta Blankáékat is. Végül csak Kismama és Blanka mentek el, mert Borika szeme is bepirosodott, nem volt gyerektársaság kompatibilis. Ő itthon maradt Kispapával és Zsófikával, vásároltak, pudingot készítettek, táncoltak, játszottak, míg Kismamáék buliztak egy jót.

Vasárnap végre összejött a találkozó Zsófi keresztszüleivel, akik meglátogatták Kispapáékat. Mivel ők is a napokban estek át a kötőhártya gyulladáson, nem volt akadálya a talákozónak. A gyerekek nagyon pörögtek, bár Borika most kivételesen kicsit outsiderként vett részt a buliban. Pizzázás, sütizés, kergetőzés, duplózás, és  ami mögötte van.

Alvás relatíve korán.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...