hétfő, szeptember 12, 2011

Hétvége

Pénteken a Kismama kimenőt kapott, kicsit jógázott, de feltehetőleg még többet trécselt Réka barátnőjével. Ezalatt a pótolhatatlan Kispapa megfürdetett, lefektetett és elaltatott 3 gyereket. Pocahontas valamelyest besegített. Még Zsófikának is sikerült cickó nélkül elaludni - Kispapa ugyan felkínálta, de a kiscsaj valami miatt nem élt a lehetőséggel.
Szombaton nagy volt a sürgés-forgás: főzés, sütés, takarítás volt a program, hisz a kiscsajok nagy örömére Feri atya jött el ebédelni Kispapáékhoz. Az ebéd jól sikerült, a csajok, hellyel-közzel jól viselkedtek, majd kaptak finom csokit, a Kispapa bort, mindenki elégedett volt.
Délután Blanka ovistárshoz, Botondhoz voltak hivatalosan a csajok, 5 éves szülinapi buli alkalmából. Nem voltak olyan sokan, de külön büszkeséggel töltötte el Blankát, hogy lány létére a VIP listán volt. Az estét nagy pörgés, foci, gesztenye baba készítés, süti evés, lakás-szétrámolás jellemezte. Szóval csak a szokásos. De a kiscsajoknak nem sikerült eléggé kifáradni, így újra nagy X -faktor rajongókká váltak.

Vasárnap a Józsefvárosi napok alkalmából az Orczy kertben várta jó sok program a nagyérdeműt. Szerencsére tömegnyomor nem volt, de akadt igazi békebeli vurstli, szinte kézzel hajtott körhintával, kisvonattal, céllövöldével, ahol féldekástól - 05 dl-es röviditaltól - kezdve a kacsintós Jézusos pénztárcán keresztül a plüssvirágokig sok csábító célpont volt. Persze Kispapa is lőtt kamaszkori, balatoni élményeit-tapasztalatait felelevenítve: két lövésből két egypálcás zsákmány lett a jutalma. A family Rita nagymama kíséretével rótta a köröket, majd csatlakoztak K. Ábelék is, szülőstől, nagybácsistól, nagypapástól.

Késő délután Bori keresztszülők jöttel el látogatóba Gergővel. Bori nagyon boldog volt, kapott hercegnős és Hello Kitty-s pólót, nacit, amiket alig akart levenni este magáról.



 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...