hétfő, szeptember 26, 2011

Nyárutó II.

Vasárnap Borika Edit nagymamáékhoz került megőrzésre, hisz Kispapáék Budakeszire voltak hivatalosak a négy hetes Dórihoz és tesóihoz, Emmához és Hannához. No és Dióhoz, a labradorhoz, akit már jó előre el kellett zárni, Blanka ugyanis továbbra is retteg mindenféle négylábútól.

Ati apuka finom székelykáposztát bográcsolt, Kispapa is folyton útban volt, és csatlakozott Kata is a népes gyermeksereghez, a szülésznéni, aki mindkét család összes kicsaja születésénél segédkezett. Kispapa itten már el is vesztette a fonalat, hány nő is van errefelé. (Sőt, volt több is, egy erkéllyel feljebb ugyanis állítólag "reklámfilmet" forgattak.)

Habár tényleg könnyebb volt mínusz egy gyerekkel, azért gyakran eszébe jutott Kispapáéknak Borika - ahogyan Zsófia hívja: Bojó -, aki mint kiderült, jól elvolt a nagyszülőkkel. A káposzta party meg igencsak hangulatosra sikeredett, segített benne kissé némi maláta, és Bock mester úr is. 
  
Estére Kispapáék Blankát Borika mellé passzintották Nagymamáékhoz, de szegény Zsófikát már nem tudták lerázni- pedig most lett volna az első próbálkozás-, ugyanis estére meg ő lázasodott be. Úgyhogy mozizás helyett a kicsi kocsi hazaszáguldott, a nap pedig lebukott a város másik végében.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...