vasárnap, december 04, 2011

Hétvégi pörgés

A mostani hétvége is elég pörgősre sikerült Kispapáéknak.
Szombaton Zsófika keresztszülei jöttek látogatóba Kispapáékhoz, Andrissal,Nórival. Volt egy kis Bori köszöntés, utólagos Andris napozás, nyaklánc szakítás, babzsákfotel amortizálás, fel alá rohangálás, palacsinta evés. Nagyon pörögtek a gyerekek, alig akartak elválni.
Némileg beárnyékolta a hangulatot, hogy Borika belázasodott, és elég elesett volt.

Este a szokásos énekesműsor nézés, táncolás, énekelés, izgulás, hogy vajon ki esik ki. Blanka egy kicsit csalódott volt a kieső miatt, Borika a felénél bealudt, Zsófi már az első 5 percben.

Vasárnap már megvolt az első Mikulás élmény, a templomban meglátogatta őket, hozott kis édességet, papír Mikulást, szerencsére senki nem ijedt meg tőle, szóval megkezdődött a bemelegítés a Mikulás dömpingre.

A délutáni alvás után a Kispapáék a hozzájuk közeli bevásárlóközpont fel vették az irányt, mert a pláza előtti téren Karácsonyi vásár volt, kisvasúttal, körhintával, színpaddal, forralt borral, kürtös kaláccsal és kenyérlángossal. Mini Vörösmarty fíling, és minden olcsóbb pár száz forinttal.

Kispapáékhoz csatlakoztak Gusztiék, és az ikerlányok szüleikkel és Nóri babával, így 7 gyereket kellett szem előtt tartani. De kellemes hangulat volt, enyhe idő, kis gitárkoncert, karácsonyi hangulat.


 A kiscsajok számára az est egyik fénypontja a körhintázás és a kisvasutazás után az volt, hogy élőben láttak az X faktoros "hősöket", ugyanis ők a bevásárlóközpont mellett lakóparkban laknak, és éppen akkor vonultak el igazi sztárokhoz méltóan, biztonságiak gyűrűjében. A kiscsajok csatlakoztak a megőrült, ott fagyoskodó tízen évesek sikolyaihoz, még Zsófika és Kispapa hangos e ki? (ez ki?) kiáltásokkal emelték a hangulatot.




Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...