szerda, december 21, 2011

Ovis karácsony

A kiscsajok kedden mentek utoljára oviba a nagy téli szünet előtt, de még kedd délután ahogy az lenni szokott ilyenkor, ovis karácsonyi műsorral készültek a drága szülőknek.

A szervezés azért ismét hagy némi kivánni valót maga után, hisz Bori csoportjának 16.15-kor, Blankáéknak 16.30-kor kezdődött, így volt némi roadmovie ovin belül Kispapáéknak.

Ám ez semmit nem von le a produkciók értékéből, amit bármely X faktoros mentor megirigyelt volna. Nagyon ügyesek voltak a gyerekek és az óvónénik is, szépen énekeltek, szavaltak.

Borika az elején kicsit megszeppenve, de később egyre bátrabban és és nagyon ügyesen mondta ő is a strófákat és énekelt.

Amint a Kis Mackó csoport végzett, Kispapáék Borikával egyetemben húztak fel az emeletre, ahol rögtön kezdődött is a performance.

Blankáék már nagyon profik voltak, Kismama még meg is jegyezte Kispapának, milyen gyorsan telik az idő, hol van már az első ovis karácsony, amikor még a csoport apraja nagyja megrémülve állt, Blankával az élen, és néma csöndben nem vett részt az előadásban.
Most már igazi nagy középsősök, nagyszájúak, vidámak, bátrak, akik nagyon hosszú verseket szavalnak el közösen, az óvónénik segítsége nélkül.
Blanka különösen nyitott volt, vidáman többször kiintegetett Kispapáéknak, nyoma sem volt az izgalomnak.

Az előadások után afterparty következett, amin megosztva vettek részt Kispapáék, hol Bori termében, hol Blankáéknál, de a lényeg, hogy mindenhol ettek, ittak, mert ingyé volt. (Pláne, hogy a szülőknek kellett vinni ). Közben befutott Zsófika is Edit nagymamával, és ő is megtapasztalhatta az ovis fílinget.
Mikor már minden kaja, pia elfogyott, lassan tessékelték kifele a megvadult ovisokat, de Kispapáék gyerekei igazi non stop party arcoknak bizonyultak. 

Ők ugyanis még Botonddal és Iringóval szerettek volna egy kis levezetőt, így még egy közös esti családi pizzázás is befigyelt egy közeli étteremben.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...