péntek, december 09, 2011

RHCP in Vienna

Még nyáron a szemfüles Kispapa és Kismama lefoglaltak és megvettek 2 jegyet híres bécsi Stadthalle-ban rendezett Red Hot Chilli Peppers koncertre. És közben reménykedtek benne, hogy Kismama tesója, Zolika majd nem hagyja el a jegyeket, mint anno a Depeche Mode-nál, valamint, hogy  a neves zenekar majd többet játszik 45 percnél, mint anno Magyarországon.

Szerencsére nem kellett csalódni, sőt.

Na de az elejétől.

Szerda délután Kismama és Kispapa édeskettesben felpattantak a Bécs felé tartó RailJetre, és vonatoztak egyet, mint a régi szép időkben.
Amúgy jobban megérte így kimenni, mint autóval. Kényelmes, gyors, olcsóbb, és még a Kismama se pánikolt be mikor 140-el száguldott a szerelvény.

A vonaton aztán Kispapa még dolgozott egy kicsit, majd egy filemt is sikerült megnézni a nagy utazás alatt,.

Röpke 3 óra múlva már Zoli, és a bécsi unokaöcsik, Fábi és Levi várták őket az állomáson.  Gyors fuvar Zoliékhoz, akiknek erkélyére talán George Michael is ráláthat a kórházból, majd finom vacsi-eredeti nevén gennyes- (igazi bécsi specialitás, kolbász, benne olvasztott sajttal) as usual, sör, és aztán indulás is a Stadthalle-ba.

Fábi unokaöcsinek 13 évesen ez volt az első rock koncertélménye, kicsit cikisnek is tartotta Apukájának és nagybácsijának (Kispapa) a koncert előtti lelkesedését, de aztán ő is megtapasztalhatta a spirituszt.

Röpke másfél órás csúszás után egy majdnem 2 órás performance-ot nyomtak le a srácok, profin vegyítve régi és az új slágereket. Annak ellenére, hogy ülőhelyük volt Kispapáéknak, és nagyon jó helyen, azért a végén mindenki felpattant a helyéről és ugrált egy kicsit. Persze csak szolidan.


A koncert után még a híres bajnokkal is sikerült összefutni pár szó erejéig, majd éjfélre aztán vissza is értek Kispapáék Zoliék rezidenciájára.

Csütörtökön délelőtt a szeles idő némileg meghiúsította a szabadtéri programot, de helyette egy jó kis running sushi és egy kis lófrálás belefért, mielőtt a vonat hazaröpítette Kispapáékat a kis csajaikhoz.

A csajok ezalatt Edit nagymamáék felügyelete alatt voltak, és nagyon jól érezték magukat. Gyuri nagypapa szállította őket oviba, táncolni, Nagymama addig Zsófikázott.

Persze nagy volt az öröm az 1 napos távollét után, Zsófika azóta le se kattan a mamáról és a ciciről, amit már következetesen csak "Cicim"-nek hív.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...