vasárnap, december 18, 2011

Néptáncolósdi

A kiscsajok szeptember óta járnak táncolni pár ovis haverral karöltve, több kevesebb sikerrel.

Ahogy már ez a nagyszerű blog megírta, Blanka kicsit nehezebben vette az akadályokat, nem akart nagyon résztvenni az órákon.
Borika már aktívabb volt, csak ő mindig az órák felénél kapcsolódott bele, de onnantól már nagyon ügyesen nyomta.

Zsófika volt a legaktívabb, leglelkesebb.

Blankánál aztán akkor volt az áttörés, mikor egyik órán éppen hajlandó volt táncikálni, és ezt a táncot tartó szuper pedagógus néni rögtön észere is vette, és mindenki előtt hangosan megdicsérte és megtapsolta Blankát.

Kispapáék teljesítménycentrikus és dicséretre mindig éhes, visszafogott Egyeskéjének ez az elismerés varázsszerűen hatott, és azóta a leglelkesebb gyerekek egyike. Köszönettel Mártinak.

Karácsonyi ajándékként pedig a minap a szülők egy kis bemutatóestet kaptak a kis táncosoktól, akik nagyon jó performancot nyomtak le. Persze nem csak ők, hanem a náluk idősebb csoportok is, de lévén, hogy ők a minik, a kis ovisok, vastapsot kaptak és füttyszót.

Borika ugyan először kicsit beparázott, mikor meglátta, mekkora tömeg jött el őket megnézni, köztük Edit nagymama, Gyuri nagypapa és Rita nagymama is, de aztán Márti néni megnyugtatta, és Blankával karöltve szuper ügyesek voltak.

Kispapáék meg nagyon büszkék.


Íme itt a videó a kb. 5 perces performance-ról. Az egyik legmagasabb, barna, két copfos  kiscsaj Blanka, és mellette az egyik legalacsonyabb, szőke, két copfos Borika.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...