vasárnap, december 11, 2011

Ovis zsúr

Borika a héten betölti 4. szülinapját, és ezen jeles alkalomból (elő) szülinapi zsúrt rendeztek neki Kismamáék.

A meghívás az ovis haverokanak szólt, vegyítve Blnka és Bori csoportját. Borika először az egész csoportot meg akarta hívni, de aztán Kismama szűkítette a listát, de még így is 10 gyerek jött el a 2 csoportból.

Itt voltak Blanka haverjai közül Sophie, Zita, Botond, Iringó, és Borikáéktól pedig Panni, Panni tesó Peti, Vivi, Sári és kis Blanka.
Eljött H.Gergő is, Bori keresztszüleinek a kisfia is, és természetesen az unokatesó Ádi boy sem hiányozhatott a meghívottak listájáról, szóval nagy buli kerekedett.

Borika nagyon rendes házigazda volt, nem gyűjtötte össze előre a VIP játékokat, mindenki játszhatott mindennel. Nagyon zavarban volt a csajszika, sokszor el is pityeredett, nehezen dolgozta fel a sok ingert.

Zsófika szegény nem értette honnan jött ez a sok gyerek, és kereste az ismerős felnőttek ölét, mint biztonsági zónákat.

A buli vége fele beállítottak Ádi bátyai is, akik kicsit átvették a kergetőző szerepet Kispapától, és ők szórakoztatták a ngayérdeműt. 

Az anyukák beszélgettek, fogytak a pizzarudak, a 2 torta, a szendvicsek, és egésze 8-ig tartott a buli.

Borika rengeteg mindent kapott: gyöngyfűzők,társas, fodrászkészlet, csattok, rucik, gitár, könyvek, barbie ruhák, kis dobozok, stb.
Blanka néha nehezményezte, hogy nem ő a szülinapos, ezért stikában párszor belerúgott egyet egyet a kishúgába, de Borika elég jól tűrte.

Vasárnap Rita nagymama jött köszönteni, és a héten még Edit nagymamáék is jönnek, így Borikának igazán jó hete lesz.

Na meg szintén a héten szülinapos Kismamának.


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...