hétfő, június 26, 2006

Esküvő

Hát megvolt az első esküvőnk is, na azért még nem a Blankáé, még egy darabig azért maradhat, mármint a csajszi itthon. De a jövendőbeli kérők bankszámla kivonatait szívesen nézegetjük, esetleg költjük. Például pelusra, mert ugye van olyan, hogy egy nap hét-nyolc is fogy.

Na, de esküvő, méghozzá Nyusziéknál, akik mostantól együtt eszik a répát, salátát, ki mit. De sok boldogságot, mindenesetre. Itt járt Blanka is, természetesen kiöltözve, szerencsére azért fodrászra, ékszerekre, pedikűr-manikűr cuccokra nem kellett egyelőre költeni. Egyelőre. A kiscsajszi élvezte a ceremóniát - hiszen aludt, hasonlóképpen dolgozta fel testileg-lelkileg az esti bulit is a Duna-parton.

Kétszer evett, mint a szülei, aztán aludt, húzta a lóbőrt, miközben Mr. Karaoke húzta a talpalávalót, a Cybergyerektől az Afrikán át a rákenrolig. Az ifjú pár meg táncolt, vágott, próbáltak egymásra találni a menyasszonyrablás után és azóta boldogan élnek.

A kiscsajszi este fél egyig bírta, hellyel-közzel eddig helytálltak, disztingváltnak nevezhető dülöngéléssel a szülők, pontosabban a kispapa is.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...