szerda, június 14, 2006

Gömb

A foci egyelőre kevésbé köti le a kis hölgyet, az is igaz, hogy más se annyira: egyszerűen nézegetünk kifelé belülről, szerencsére azért egyre inteligensebben, néha még az értelem szikrája is meg-meg csillan e gyönyörű szempárban. Amely kb. manapság 20-30 cm-re is képes ellátni.

Vannak azért nagyobb rajongók, mint például eme fiatalember - lehet, hogy egy esetleg szóba kerülhető jövendőbeli vőlegényről van szó, de azért ne siessünk előre, hiszen vannak természetesen már más jelentkezők is, hogy többet ne említsek, egy budai villa is sokat nyomhat a latban, igaz, azért egy autógyár is csábítóan hangzik - , aki tőlünk kicsit északabbra szurkol kedvenc csapatának.

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kedves Kispapa!

Rosszul közelíted meg a kérdést, hozományvadászatban a képen látható kisfiú viszi el a prímet (azazhogy az édesapja, hogy egészen precíz legyek) Mennyit kuporgattál össze eddig?

kispapa írta...

Kedves British anonymus!

Egy: ma az angolok alig nyertek. Sőt, egy sarkas gólt kaptak - amire mindenki emlékezni fog -, a les nem igazán rajtuk múlott...

Kettő: a lányom jövőjére is gondolni kell, hisz egy idő után csak már a kedves férjének kell megvennie az új cuki rucit meg a kacsalábon forgó cuccot.

Három: hozományról csak annyit, hogy vasvillával kell forgatnom, mert rohad az alja...

Négy: és még sorolhatnám...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...