péntek, június 09, 2006

Nagyon lazaaaaaaaaaa

Hát igen. Mi aztán nagyon lazák vagyunk. A minap kisebb (már ezt a szót is le tudom helyesen írni) sétára indultunk, s miután anyuka kiélte vásárlószenvedélyét - ebben segített az ő anyukája is, szerencsére :) - azaz vett(ek) egy fityegőt vagy is hivatalosan szórakoztatót a kiscsajnak - amin kis nyuszik lógnak, néznek, figyelnel - továbbmentünk, s kisebb rábeszélés után sikerült K.-t meggyőzni, jót tesz egy sör a West Balkánban. Jót is tett. Ő alkoholmentes ivott természetesen, egyébként állítólag serkenti a tejtermelést. Na én is ezért sörözgetek.

Azért semmi nyitóbuli, meg ilyesmi, de azért kellemes volt a diófák árnyékában, nagy zöld levelek alatt a város közepén. S hát kora este túl sokan se voltak, így mindenki jól járt. A Blanka élvezte a legjobban: mondani sem kell, végigaludta az egészet.

Ja, és már meg is nyílt egy új WB, pár száz méterrel odébb. Az még közelebb is van. Hogy zöldebb e, mint az originál, illetve a közeli Közratér - ennél azért nem nehéz -, én nem tudom. De lehet, ma megnézzük.

Most már csak egy pohártartó hiányzik a babakocsiról.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...