vasárnap, szeptember 17, 2006

Az első kemény kaki

Ha kell, ha nem, elkezdtük az almaevést, ami már egyre jobban megy. Sőt.

Az eljárás egyelőre különleges, jó dolga van a kiscsajszinak. Most már csak reszelés van és kiskanállal kapja a kiscsjaszi a kajcsit. Kispapa ölben fog, miközben Blanka anyuka reszelt almát tuszkol a célszemély szájacskájába. Aki kicsit nyammog, majd nyel. Azért a legtöbb esetben ez nem elég, pár perccel később érkezik az anyatej is. Biztos, ami biztos.

S az alma meg is hozza "gyümölcsét". Ma megérkezett az első, kemény kaki. Pezsgőt ide! Nem semmi... Hát igen, nem semmi: pontosan kaki. Mint Tom Cruise gyermekéé.

A hétvége egyébként egy kis szigeteléssel - mármint a Hajógyári szigeten - telt szombaton. Reggel nyolc körül kelt a csajszi, majd kapott kis kaját anyától (vagy anyutól? - ez még nem eldöntött kérdés Blanka szülőknél...), amelyet követően Kispapával húzta a lóbőrt kb. 11-ig. Majd jött a szigetelés Tódiékkal, ahol a fiúk eregettek, mármint sárkányt és frizbit, a lányok babákról beszélgettek. Valószínűleg.

A mai nap is hasonlóan kezdődött - az alvásig -, csak aztán Kispapa dolgozni ment, a csajok meg sült kacsázni és fiúzni. Már megint. Ez a kiscsaj már megint krampózott, ráadásul egy fiatalabb kiscsávóval, méghozzá a pecóján. Persze csak akkor meri ezt megtenni, ha a Kispapa éppen távol van.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...